Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidziuniaaaa

WPADKA!!! Ja nie chce teraz dzieckaI

Polecane posty

dokladnie kolejna niedojrzala niodpowiedzialna pizda TO JEST DZIECKO NIE JAKAS TKANKA i wlasnie masz amiar je ZABIC...masakra jednym slowem...autorko tego topiku zapewniam cie ze dasz sobie rade bo bylam w bardzo podobnej sytuacji tyle ze konczylam liceum jak zaszlam w ciaze teraz am najdrozsza córeczke na dodatek wychowuje ja sama attus sie wypiąl na nas ale JESTEM SZCZĘSLIWA I KAZDA MATAK CI TO POWE DZIECKO TO WIELKI SKARB I NALEZY USZANOWAC TEN SKARB NIE POZBYWAC SIE GO JAK RZECZY!!!! A RODZICE NAPEWNO CI POMOGA WNUK/WNUCZKA BEDZIE ICH OCZKIEM W GŁOWIE ZOBACZYSZ!! POWODZENIA

Gość do Joąski
nie trzeba było się seksić to bys nie miała teraz potrzeby zbierac kasy !!Lepije urodź dziecko, oddaj do adopcji wiele par czeka na małego dzidziusia ! Aza kase na aborcję kup coś swojemu żYJACEMU dziekcu

Gość Joaśka z UK
Wasze uwagi po mnie spływają, kochani. Mam już swoje lata, jestem matką dobrze już odchowanego dziecka i mam jakieś tam doświadczenie z plecami. A Wy, mohery do kościoła na koronki zapierdalać. Radio maryja 24h na dobę. Więc czego szukacie na kafeterii? Aborcja to decyzja kobiety. Zdania są różne. Nikomu nie życzę aby się znalazł w takiej sytuacji, aby usuwać ciążę, jednaj nie rozumiecie nic, wstrętne zacofane babsztyle, bo same chyba nigdy czegoś takiego nie doświadczyłyście.

Gość chlopak 21 21 21
nie zabijaj! to jest zywe dziecko!

Gość Matkaaaa
Ja jestem niewierząca a jednak własnego dziecka bym nie zabiła !!!

ONA111 BARDZO DOBRZE CIE ROZUMIEM...TA DZIEWCZYNA JAK TYLKO POCZUJE RUCHY DZIDZIUSIA ZACZNIE JE KOCHAC I OBUDZI SIE W NIEJ TO WSPANIALE UCZUCIE TA SILNA WIEZ LĄCZĄCA MATKE I DZIECKO. WIECIE CZASEM I ANTYKONCEPCJA ZAWODZI...ALE JAK JUZ STANIE SIE TO TRZEBA UMIEC WZIAC NA SWE BARK ODPOWIEDZIALNOSC ZA SWE DOKONANIA

Gość Evangeline
Zostawcie Joaska w spokoju, to jej sprawa co robi

karina88 tfu tfu... jaka śliczna córeczka.. :) moje gratulacje :) TY jesteś przykładem właśnie dobrej matki, która urodziła i wychowuje dziecko :)

Gość Joaśka z UK
Kochani, ja nie mam zamiaru robić żadnej lewej aborcji. W UK aborcja jest legalna i już mój partner dzwonił i się dowiadywał jak to wszystko wygląda. Wszystko tutaj przechodzi sie bezpiecznie i pod całkowitą opieką personelu medycznego. Zresztą nie będzie to zabieg mechaniczny aborcji, bo jest to bardzo wczesna ciąża i podadzą środki poronne. Polska to średniowiecze, co za infantylni ludzie...

Gość Joaśkaaa
jesteś krową bez serca !! Nie jesteś pełnowartościowym człowiekiem, nawet zwierzęciem nie jestem ! Bo nawet zwierz nie zabija swego potomstwa !! Smaz sie w piekle pizdo jebana !!!

Gość chlopak 21 21 21
szanuje kobiety, ktore nie usunely i wychowuja dziecko, mimo, ze niestety czasem musza to robic samotnie :(

Gość chlopak 21 21 21
no karina mimo mlodego wieku na pewno jest swietna matka :)

Joaśka z UK A coz takiego strasznego sie dzieje w Twoim zyciu ze musisz usunac? Bo chyba nie brak kasy skoro aborcja jest realnym celem? Jak widze ze sa tacy ludzie jak Ty to normalnie czuje realny wstret do Ciebie, pieprzona idiotka

Gość Joaśkaaa
nie jesteś* Jesteś poprostu morderczynia !!!! Smaz sie w piekle Ty suko zajebana !!!!

Gość Joaśka z UK
Nie trudżcie się, co Wam po tym jak mnie wyzwiecie? Gówno mnie to obchodzi. Zresztą tu chodzi o Lidziunię, bo to ona jest autorką topiku, więc do niej kierujcie swoje komentarze. Ja moge tylko doradzić, opowiedzieć o sobie.

Gość Joaśkaaa
Przeciez tyle bezpłodnych par pragnie dziecka Ona je zabija !! Żywą małą pragnąca miłości istotke !! Przeciez mogłaby urodzić i zrzez sie- oddać do adopcji. Co za tępa pusta szmata !!!!

Gość ło rony
hej joaska!!! jak ci zaraz przypier...e to zobaczysz !!! Wcale nie jestem stara mam 30 lat i nie jestem zacofana tylko ty skoro nie wiesz że istnieje coś takiego jak antykoncepcja głupia krowo!!!Już ja dobrze wiem jak wy w tej uk żyjecie!!! może nawet nie wiesz z kim to dziecko masz??? Nieprawdaż???A tak na marginesie to współczuję twemu dziecku....... mieć tak pojeb..ą matkę!!!

Gość chlopak 21 21 21
karina cos ci odpisalem w tamtym topicu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3713375&start=240 moze faktycznie nieco tam przesadzilem ze swoimi tekstami ten topic nieco zmienil moje myslenie, moze nie bede juz tak uprzedzony do dziewczyn z dziecmi, bo czesto sa bardzo wartosciowe, a takie co usunely to ... az zal dupe sciska

Joaśka z UK TY nie masz kasy??? przecież w Anglii jesteś... powinnaś być bizneswoman..a co to się stało?

Gość Joaśka z UK
Wasze wpisy i złośliwości a także słowa, jakich używacie świadczą tylko o Was. :) Prymitywne... Cóż... Złe życzenia wracają do tych, co je wypowiadają. ;)

Gość moja historiaaaa
11lat temu wpadłam.....nie chciałam tego dziecka.....los zdecydował za ,mnie w 12tyg. poroniłam.potem miałam potworne wyrzuty sumienia że to napewno przez to ze go nie chciałam ,straszna depresja....po roku z moim męzem zdecydowaliśmy sie na dziecko.....przez 9lat cierpiała strasznie że nie mam dziecka,cały czas towarzyszyło mi uczucie ze to kara za tamto dziecko ze go nie chciałam.Po 10 latach od poronienia udało mi sie zajść w ciąże....ale pojawiły sie problemy w 4miesuiącu lekarz wystawił zaświadczenie że powinnam usumąć że ciąża zagraża mnie....NIE ZROBIŁAM TEGO....w 6miesiacu w stanie krytycznym trafiłam na stół operacyjny .....zdarzył sie cud przezyłam ja i dziecko!!! do autorki zycie jakoś sie ułoży a zycia dziecka ci już nic nie wroci..... pozatym znam osobę która urodziła mając 17lat a w wieku 20straciła jajniki .....mówi że to najlepsze co ja spotkało poniewaz gdyby wtedy nie ta wpadka to dzis nie miała by dzieci:( Los prędzej czy później wystawi zapłate tym co zabili własne dziecko...

Gość Joaśka z UK
Wogóle to w zaniedługim czasie, jak zdobędę kasę, zamierzam usunąc sobie całą macice, by nie mieć już takich problemów, jak niechciane bachory :/

Nie zabijaj, poradzisz sobie. Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jestem w ciąży i chociaż reakcja mojego partnera była negatywna - już kocham tą maleńką istotkę. Nie idź na łatwiznę. Większość dziewczyn po skrobance ma trudności z dojściem do równowagi, często jest też kłopot z ponownym zajściem w ciążę. Jeśli usuniesz dziecko - problem faktycznie nie zniknie, raczej się pogłębi. Trzymam kciuki za Ciebie:)

PRYMITYWNE? TO MOZE OD RAZU PRZY ZABIEGU WYTNIJ SOBIE JAJNIKI NIGDY WIECEJ NIE BEDZIESZ MUSIALA OBCHODZIC SIE Z PROBLEMEM WYNIKLYM POD WPLYWEM JAKZE "NOWOCZESNEGO" POSTEPOWANIA CZYLI SEKSU BEZ ZABEZPIECZENIA..

Gość Joaśka z UK
Ha ha ha! Nie podszywaj się bezmózgowcu. Nic tu po mnie. Stronię od takich sfrustrowanych wariatek.

Gość chlopak 21 21 21
dla mnie aborcja to jest morderstwo i dla joaski z uk nie mam szacunku