Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidziuniaaaa

WPADKA!!! Ja nie chce teraz dzieckaI

Polecane posty

Gość ło rony
CI.ę se usuń albo nie j..aj się

Gość Ty morderczyniooo
prawda boli co suko !!! usuń sobie przy okazji kawał mózgu !! Albo swojemu facetowi jaja nie bedzie w przyszlosci tego problemu Ty tepa krowo

Gość chlopak 21 21 21
tez trzymam kciuki:)

Gość chlopak 21 21 21
joaska z uk to moim zdaniem prowokacja, ale niebezpieczna, biorac pod uwage jaki dylemat ma autorka topicu :o ja za nia trzymam kciuki

Gość ło rony
aaaaa to teraz wiemy jak joaska kasę zdobywa!!! na d..ie sie dorabia!!! wyjechało toto z polski i panią wielką struga bo w uk siedzi!!! lepiej się nie przyznaj że z polski jestes bo wstyd

Gość moja historiaaaa
do osoby ktora chce usumąć masz już dziecko,a wyobrażasz sobie ze mogło by go nie być?

Gość katoliczka z radia Maryja
własnie zglaszam zawiadomienie ma policje niech was znajda po numerach I.P. i niech ukarza te osoby które mysla o usunieciu ciazy własnie przed chwila dzwonilam do redacji nocnej radia maryja juz sie tym zainteresowali tym wlasnie w/w topikiem

Joaśka z UK Wulgaryzmy to nie moj poziom ale delikatnosc tematu. Moze ludziom ze swojego otoczenia tez tak sie chwalisz ze nie masz sumienia? Watpie, bo by Cie zrugali tak jak wszyscy tutaj na tym topiku. I radio maryja nie ma tu nic do rzeczy.

Gość ludzie leczcie się
nie jesteś* Jesteś poprostu morderczynia !!!! Smaz sie w piekle Ty suko zaj**ana !!!! To jest chore tak strasznie martwicie się o nienarodzone dzieci a innym życzycie śmierci i piekła gdzie tu logika?

Gość Ty morderczyniooo
nie o to chodzilo, ze smierci. nastepna tępa szmata !!! Ale kazdy kiedys umrze i oby po smierci sprawiedliwosc nadeszla.

TAK BO NIENARODZONE DZIECI MAJA SZANSE BYC KIMS LEPSZYM NIZ TE OSOBY ODBIERAJACE IM SZANSE ZYCIA

Gość Ty morderczyniooo
Karina masz sliczną córkę :) Wielki szacun dla Ciebie 🌼

Gość chlopak 21 21 21
karina madrze piszesz, zal mi kobiet co chca usunac albo usunely, sa zalosne

Gość olgaśna
ABSOLUTNIE WSZYSCY PRO-ABORCYJNI I NIE TYLKO POWINNI ZOBACZYć FILM \"NIEMY KRZYK\" !!! RADZE TEż WPISAC W GOOGLE \"ABORCJA\" I POCZYTAć I ZOBACZYć CO SIE DZIEJE JAK ZAPADA TAK DRAMATYCZNA DECYZJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEWCZYNO........... BEDZIE DOBRZE! ZANIM PODEJMIESZ JAKąKOLWIEK DECYZJE!!! BłAGAM CIE!!! SPRAWDZ CO MASZ ZAMIAR ZROBIC............ ZYCZE CI KOCHANA WSZYSTKIEGO DOBREGO!ZOBACZYSZ,ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE;) BADZ DZIELNA!!! NIE PANIKUJ!!! SCISKAM CIE SERDECZNIE

Gość chlopak 21 21 21
no coreczka sliczna:)

Gość ludzie leczcie się
wiesz co dziewczynko jesteś tak samo żałosna jak twoje słownictwo i akurat Twoje plucie jadem nic nie da.

Gość katoliczka z radia Maryja
zglosilam na policje przed chwila dzwonilam zgłoszenie przyjeli

Gość ona111
Karina tylko tak naprawde wiemy jak to jest przechodzic przez to wszystko bo w konsekwencji wychowujemy nasze dzieci same wiekszy podziw dla ciebie bo jestes ode mnie 8 lat mlodsza ale nawet gdym zaszla w ciaze wczesniej to i tak bym urodzila to dziecko bo wiem ze ja np.psychicznie bym sobie nie poradzila ze swiadomoscia ze ja zabilam za duzo mylsle i predzej czy pozniej bym sfiksowala.A tak naprawde to trzeba byc odpowiedzialnym i trzeba konsekwentym swich czynow.Proste robisz to mozesz byc w ciazy nawet jak bierzesz tabletki i nastepnie rodzisz bo dla mnie innej wersji dla odpowiedzialnej osoby nie ma.

Gość ludzie leczcie się
uważaj bo Cie zaraz zwyzywają od tępych szmat kurew i będą życzyli piekła

Gość tuttifrutti
ta joaska uk to niezła szmata musi byc.....brrr

Gość uwielbiam takie topiki
:classic_cool: zwłaszcza jak obrońcy życia zaczynają życzyć innym śmierci, kalectwa, niepłodności itd :) i jak wszyscy przepełnieni miłością ludzie wyzywają od najgorszych z pełnym poczuciem, że ONI są kulturalni, miłosierni i w ogóle :classic_cool: dlatego czytam wszystkie topiki o aborcji, bo tu jest zawsze największa rzeźnia :classic_cool:

Gość ło rony
hej to przeczytaj sobie jak się joaska wyraża ...

Gość olgaśna
kurajko.............. czytaj ze zrozumieniem!!! nikogo nie wyzywam!!! a ABORCJA to ABORCJA farmakologiczna czy inna to jest zwykłe morderstwo!!! wysil sie odrobine i wpisz w google............. ciekawa jestem czy Cię to nie ruszy.... jeśli nie:( to nie masz sumienia! A Lidziuniaaaaa............. jestem pewna,ze świetnie sobie w życiu poradzi!!!

Gość olgaśna
przepraszam... miało być kuraiko

Gość tuttifrutti
bo to jest w necie piękne że możemy rzeczy nazywac po imieniu,aborcja=morderstwo własnego dziecka.Ktoś pytał więc dostał odpowiedzi.To jest net.

Gość ło rony
to niech się zabezpiecza do ciężkiej cholery!!! czy to takie trudne???

Gość anty maryjny
do katoliczki radia Maryja serdecznie polecam książkę ks.Henryka Łuczaka "Moherowe berety". Dowiecie się kochani,że nie wolno chodzić po tej ziemi z bielmem na oczach,że prawda zrosła się z oszustwem,że nienawiść doprowadza do obłędu i td."Moheroe berety" to kilkumilionowa rzesza Polaków,nie są "oszołomami" ani obrońcami "ciemnogrodu".Jest czymś niezrozumiałym i oburzającym,że okazują im szatańską pogardę duchowni.