Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidziuniaaaa

WPADKA!!! Ja nie chce teraz dzieckaI

Polecane posty

Gość Bernardynnn
Na topiku 16-latki twierdziłas że gumki sa wysoce skuteczne i dziwne że one tak tym nastolatkom pękają :D Ale tak po prawdzie to nawet te tanie gumki w większości przypadkow zapobiegają ciązy :P Pedofilia jest wszędzie nie tylko wśród księzy, a uwziąc się na Kościól to teraz takie modne i trendy :) Udowodnić nic nie chcę bo ja swoje wiem i się tego bede trzymał :)

Gość Bernardynnn
co do gwałtów to są skrajne przypadki Kobieto.... w tym wypadku sąd powinien orzecz tak samo jeśli ciąża grozi kobiecie śmiercią, ale nie jeżeli kobieta chce dziecko zabić "bo nie chce dziecka" A co do środkow anty jasne ze nie sa w 100% skuteczne , nie napisalem zresztą tego. Napisałem że wysoce skuteczne a nie całkowicie skuteczne :)

Gość Bernardynnn
No to przerobiliśmy już chyba wszystkie tematy : eutanazja, aborcja, pomoc społeczna, antykoncepcja, orkan Emma :D

Gość kiziola
:D :D :D

Gość ja sobie nie
wobrażam mieć dziecko z gwałtu!!!!przecież bym go nienewidziła i to bardzo bo cały czas by mi przypominało...

Gość Bernardynnn
Kuraiko, no to już inna kwestia dlaczego policja działa, jak działa ! Są partie, politycy, ludzie, którzy mogliby to zmienić.Ale oni wola nabijać własne kiesy .

Gość malgosia19
nie chce sie powtarzac, ale jak narazie zgadzam sie ze wszystkim co pisze Bernadrynn.. dobrze wiedziec, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy maja prawdziwe wartosci i nie zagubili sie jeszcze w tym swiecie konsumpcjonizmu..

Gość kiziola
ale pod inne tematy wymienione przez Bernardyna mozemy podczepic :D

Gość Bernardynnn
W kwestii gwałtu - zgodze sie.

Gość Bernardynnn
Małgosia 🌼 :)

Gość kukartka
dobrze ci tak k..rwisko.masz czego chcialas.mogl zalozyc gume albo moglas pbrac tabsy.nie uwazalas,to sie teraz mecz d..po-dajo.dobrze ci tak,a dziecko lepiej oddaj niepowazna smarkulo.

Gość Bernardynnn
Kuraiko - chciałem własnie to napisać.

Gość Bernardynnn
w ostateczności mogłoby to doprowadzić nawet do rozpadu małżeństwa, a dziecko szczęsliwe i w pełni kochane na pewno by nie było.

Gość no jakby zgwałcił
twój facet (np. chciał sexu ty nie to wziął siłą to też gwałt) to takie dziecko jeszcze bym wychowała, ale wyobraźcie sobie wracacie do domu wieczorem i napada was jakiś obleśny typ i.... nie kończę po prostu sobie tego nie wyobrażam i jeszcze patrzeć na to dziecko do końca życia...no ok ono nie winne ale ja bym je winiła za całe zło mojego zycia..

Gość kiziola
urkatka ty lepej przeczytaj chociaz jedna strone a nie jeden wpis..i pozniej sie wypowidaj.

Gość kiziola
kurkatka rada na przyszlosc...''jesli otwierasz usta slowa twoje winny byc cenniejsze od milczenia''

Gość kukartka
bo ja tylko ten 1 post przeczytalam,to do 1 pani bylo.

kukardka jaka ty jestes PUSTA...zreszta po co ta dyskusja laska napisala ze nie usunie wiec po co drązycie ludzie to samo w kólko nawijacie! to jest jakas choroba ta dziewczyna urodzi jest odpowiedzialna tyle tylko ze ten tatus cały podobno milczy no ciekawe czy tez nie okaze sie kolejnym \"wzorowym ojcem...\" no ale oczywiscie i tak to ta laska będzie w efekcie kurwą dziwką szmatą bo dała dupy i teraz musi sobie radzic z dzieckiem z czystej dobroci srca i wrodzonej odpowiedzialnosci...

Gość Lidziuniaaaaa
Cały czas jestem i czytam, ale wolałam sie nie wypowiadać... Usuwać nie chce dziecka . Kuraiko - no niestety moj chłopak chyba nawt wyłączył telefon, bo nie mozna sie dodzwonic :( Nie odpowiada... w smsie napisałam Mu, że musimy powaznie porozmawiac.... odpisał o co chodzi... to mu napisałam, że jestem w ciązy....od tamtego momentu nic nie odpisał, komórka milczy. Moja kolezanka twierdzi, że to facet i być moze potrzebuje byc sam by to do niego dotarło....itp:( Ale ja mam złe przeczucie:(

Gość ty wredny oprychu
ja nie wiem po co ludzie czasem utrudniają sobie tak życie... Dla ideii? urodze bo powinnam? :/ jeżeli istnieje wybór to warto poważnie go rozpatrzeć. Życie to nie bajka, nikt bohaterem nie zostanie... a sam (sama) może źle skończyć... 🖐️

jasne, padł telefon. sorki nie chce byc złosliwa i nie bede, ale moj ex tez zawsze mial problemy z telefonem ciągle ta słaba bateria. ok spoko moze musi to przemyslec. miejmy nadzieje. ale powinien w takim momencie byc z luiziąąą i ją wspierac, a tak poza tym to kochana takich rzeczy sie nie pisze w smsach moglas juz poczekac na spotkanie widzialabys jego reakcję a tak to tkwisz w niepewnosci ktora załoze sie ze cie meega stresuje a to nie dobre dla malutkiej dziecinki ... nie denerwuj sie w kazdym badz razie mysl pozytywnie. ok ja spadam trzymam kciuki za ciebie w sumie za was ide do mojej kurki malutkiej papa

Gość Lidziuniaaaa
Karina wiem, że to nie rozmowa na telefon a już tym bardziej na smsy, ale On nalegał w smsie, żebym powiedziała o co chodzi. Myślałam, że jako tako to przyjmie, a tu cisza w eterze... Nie umiem sie nie denerować :( Nie chce zostać na lodzie :( Chyba bym sie ząłamła

wczesneij bylo kiziola ale jak zakladalm to oczywiscie zapomnialam hasla zapisac...ehhhh nie przejmuj sie .. powinnas mu to powiedziec osobiscie .. dla faceta to jest szok.wiem cos o tym..la mnei byl jak sie dowiedzialm o mojej ciazy a co dopiero facet. wszystko sie ulozy :-) musicie wszystko na spokojnei przemyslec i porozmawiac.

Gość Lidziuniaaaa
Kocham go i boje sie że dziecko wpłynie negatywnie na relacje między nami, czuje że oboje nie jestesmy gotowi :( Ale to okropne, ze On wyłaczyl telefon ;( Zaraz sie poplaczae

jak ja sie dowiedzialam to byl placz..za chwile radosc wszytskie uczucia sei we mnei mieszlay . nie wiedzialam jak zareaguja moi rodzice mimo ze byli przeciwni moimy chlopakowi..bardziej mama.. my bylismy razem dluzej od Was i troche starsi. :-). przeciez jestescie ze soba 2 lata kochacie sie ..dziecko tylko umacnia zwiazki. :-) .

wszystko sie ulozy. poczekaj na jego reakcje spokojnie. i nie kieruj nerwami i emocjami to zli doradzcy. Mysl teraz przedewszystkim o dziecku aby nc mu nie grozilo. zoacz ja zostalam sama w 7 miesiacu ciązy i sie nie zalamalam. Ty sama nie zostaniesz-pomodla sie dzis o to bo nie zycze zadnej kobiecie samotnego macierzynstwa bo choc to piekne chwile to czesto przepelnione goryczą i zajebistym smutkiem. Bedzie dobrze, nie martw sie. koles przemysli to sie odezwie. papa

Gość Lidziuniaaaa
Dzięki dziewczyny !!

moi rodzice tez byli przeciwn co gorsza nie wiedzieli o naszym związku bo udawalismy ze ze soba zerwalismy podobno mnie kochal i to bardzo i sam powiedzial moim rodzicom o dziecku bo m bylo okropnie wstyd z jednej strony radosc bo widzialam juz zdjecie niuni na usg a z drugiej strony smutek i niepewnosc. Sluchaj rodzice bedą kochali twoje dziecko ponad zycie zaręczam ci to. powedz im jaj najprędzej a dadzą ci wsparcie i opoke w trudnych chwilach

wracajac d mojej poprzedneij wypowiedzi ze moja mama byla przeciwna naszemu zwiazkowi..wiedzial ze i tak bede z tym z kim chce ..my bylismy ze saba przeszlo 5 lat ..zwyczajnei uwazala ze to nei facet dla mnie ..ale my mieszkalismy juz razem sami sie utrzymywalismy ...oczywiscie rodzicow poinformowlam telefonicznie bo inaczej teraz chyab bym ty nie pisaala :D. na poczatku tez mielismy jazdy ze jestesmy nieodpowiedzialni..ze powinniesmy sie lepeij zabezpeiczac itd..ale po porodzie wszystko sie zmienilo ..liczy sie tylko wnusiu :-) ja teraz sobie tez nie wyobrazam zycia bez mojego skarbika. dzieciaczek zmienia czlowieka . sama zmienisz zdanei gdy ujrzysz o mlenstwo ..gdy bedzie sie do ciebie usiechac dreptac za toba dla ktorego bedziesz najwazniejsza osoba. 3 mam kciki zob wszystko sie ulozy.