Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidziuniaaaa

WPADKA!!! Ja nie chce teraz dzieckaI

Polecane posty

Gość Lidziuniaaaa
Dziękuję Wam wszystkim !! Pomogliście mi napewno w podjęciu bardzo bardzo waznej życiowej decyzji . A ja mimo moich wcześniejszych wątpliwości już bardzo mocno kocham moje maleństwo :) Macie rację, nie warto dla faceta narażać zycia i zdrowia maleńkiego dziecka !! Co ma być to będzie. Pomimo, że Go kocham, z godnością przyjme Jego odejście (choć nadal mam nadzieje, ze tego nie zrobi :( ) Podniosłyście mnie na duchu Dziewczyny dzięki !! 🌼 Teraz siedze sama w domu , mój facet nawet nie wiem, gdzie jest... pojechał "przemyślec sprawe"

Gość Lidziuniaaaa
KURAIKO :) Nie łamię się, jakoś otrząsnęłam się z szoku i... nie wiem, czym to jest spowodwane ale wcale się nie martwię ani nie boję, zupełnie spokojna jestem :) I dzięki za Twoje mądre wypowiedzi i opinie, od samego początku istnienia tego topiku 🌼 Fajna z Ciebie dziewczyna ! :)

Gość wwwwwwwwwwwww
lidziuniaaaa ciesze sie,ze podjelas sluszna decyzje.glowa do gory wszystko sie ulozy.twoj facet jest teraz w szoku,musi ochlonac i na spokojnie wszystko przemyslec. a ty teraz dbaj o siebie oraz o maluszka i raduj sie ta chwila.to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety.pozdrawiam.

Tak, to najcudowniejszy okres w zyciu kobiety i nie pozwól zeby ktokolwiek lub cokolwiek zmącilo twoje szczęscie i spokoj maluszka! A słuchaj powiedzialas juz o ciązy swoim rodzicom? Jak przyjeli wiadomosc ze beda dziadkami? napewno sie bardzo cieszą i dbaja o ciebie:) jesli nadal to ukrywasz, to powiedz :) pozdrawiam i nie przejmuj sie facetem, bedzie dobrze

Gość Lidziuniaaaa
Karina88 --> dzięki za ciepłe słowa 🌼 Byłam dzisiaj u rodziców i wszystko im powiedziałam , jestem w szoku i bardzo szczęsliwa, bo mnie wyściskali i się ciesza !! Mama była bardzo szczęsliwa, mówiła że zawsze mi pomoże, że dam sobie radę i wogóle .I że facetem mam się nie przejmować. Teraz mam wazniejsze sprawy na głowie. Nie uwierzycie ale jestem naprawdę szczęsliwa, bo wiem, że podjęłam właściwe decyzje. mam mnie w tym przekonaniu utwierdziła. Zdziwiłam sie, bo zawsze rodzice byli przeciwni naszemu związkowi. Jutro mam się tez spotkać z moim chłopakiem, zobaczymy co postanowił :/

Gość jpw
Kochaj te dziecko!! to najlepsze co w życiu nam się przytrafia!!

Gość ona111
Po prostu masz wspanialych rodzicow u mnie bylo odwrotnie tez nie akceptowali tego zwiazku ale jak juz sie dowiedzieli a czailam sie z tym 3 miesiace bo ciaza byla zagrozona i nie chcialam jej narazac na stresy ale w koncu powiedzialam i uslyszalam ze przynioslam hanbe i wsyd tak powazanej i cenionej w miescie rodzinie i mam od teraz sobie radzic sama i sie wynosic i tak tez zrobilam i mam do dzis z nimi taki sobie kontakt.

ona111, smutne to co piszesz, ale czasem po prostu ludziom trudno docenic to co najwazniejsze w zyciu...zdrowie, milosc, macierzynstwo...niestety tak tez jest i z tym trzeba sie pogodzic bo walczyc nie ma sensu:( ale jestem pewna ze i tak swietnie sobie radzisz, tak samo jak pewna jestem ze lidziuniaa sobie poradzi. Dobrze, ze chociaz w rodzicach ma wsparciejesli koles jest taki nieodpowiedzialny póki co... U mnie bylo identycznie. Boze, moi rodzice z radosci by mnie na rękach nosili i troszczyli sie jak nalezy...a facet, no coz zobaczysz jego reakcje, pogadasz z nim ,to napisz jak poszlo. Zyczę powodzenia :)

Gość ona111
Karina smutne ale prawdziwe a wsparcie najblizszych jest w takim momencie najwazniejsze a radzic sobie jakos musze i ty pewnie sobie tez swietnie radzisz a Lidziuni zycze wszystkiego dobrego

LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zadam Wam teraz proste pytanie. Jak wg Was robi się dzieci?? Przez pocałunek, seks czy może przez coś jeszcze innego???? No więc skoro przez seks no to wybaczcie, ale nie wiem już jak tu \"wyłożyc kawę na ławę\".. To tak jakby kraść... Ktoś wie, że przyłapany na kradzieży idzie do pierdla, ale robi to bo nie ma nowego ciuszka w tym tygodniu. A jak już zostanie przyłapany to \"ooo jeeeejuuu.... ja nie chciałem..\"i odrazu wielka skrucha.. no ludzie na jakim wy świecie żyjecie!? Jak sie nie chce miec dzieci to sie zabezpiecza albo w ogole się seksu nie uprawia! A nie, że potem wołanie do Boga o pomoc. Człowiek popełnia błedy - owszem, ale skoro już tu dotknęlismy tematu rodzin wielodzietnych to stwierdzam, że nie mają oleju w głowie. Bo człowiek przeciez powinien uczyc się na błedach. I broń Boże-niech nikt nie zrozumie, że w tym przypadku pod słowem \"błąd\" kryje się \"dziecko\". Jestem przeciwniczką aborcji i zawsze będę. kobiety zabijają swoje dzieci we własnym ciele! To jest okropne. Jak są w ciązy i chcą usunąc to są twardzielkami, ale skoro tak to rownie dobrze mogą urodzic to dziecko i wtedy je zabić.. No cio? wtedy będzie cięzko się przełamać? Każda kobieta się boi przy pierwszym dziecku, ale zawsze po urodzeniu czuje się ten \"instynkt macierzyński\". ZAWSZE!

wszyscy jetescie pierrdolnieci zdrowo na tym topicu..a zwlaszcza ta co wkleja zdjecia tych dzieci pozabijanych. Kurwa mać trzeba bylo sie ruchac z podwojnym zabezpioeczeniem...chyba lepoeij urodzic i ddac do adopcji...albo nawet sprzedac za gruba kase niz aborcja... a to,że po porodzie cyce Ci opadna do kolan i ogonie zbrzydniesz i sflaczejesz..i bedziesz niezle rozjechanano to inna sprawa :classic_cool: decyzja nalezy do ciebie

wujek hahaha dobre.. nieźle pocisnąłeś:P Ale możnabyło troche grzeczniej, troche za wulgarnie napisałes..

Gość trelek
Wujek, ale Ty poje.bany jesteś...:O Ja jestem po porodzie i nic mi nie sflaczało, a nawet gdyby to wszystko można naprawić.Gorzej z permanentną głupotą:O Na swoją matkę też patrzysz jak na flak? A może Twój ojciec tak na nią patrzy?

Gość angellllllllllla
Ty wujek ja mam juz 2,5 letnie dziecko i niezbrzydlam lecz wyladnialam a cialo mam jedrne i zadnych rozstepow na brzuchu niemialam i niemam...a corke karmilam 2 lata i cyckow do kolan tez niemam...moze nie takie jak w czasie ciazy czy podczas karmienia ale nie jest tak zle jak sadzilam...tez sie osluchalam rzeczy ze bede miala flak zamiast jedrnego brzucha itd... a to tylko kwestia tego czy kobieta dba podczas ciazy i karmienia o siebie.... a dziecko to cos najwspanialszego co mnie moglo w zyciu spotkac...tez niebylam gotowa na ciaze...studia praca wspaniale plany ...a tu bach ciaza....i na dodatek tego rozchodzilam sie z moim facetem jak bylam w ciazy i po narodzinach dziecka...teraz jest tak ze mamy juz wlasne mieszkanie...ja juz koncze studia...On pracuje ja sie dzie3ckiem zajmuje i wkrotce zamierzam isc do pracy....wiec niema tego zlego co by na dobre niewyszlo....a i niewyobrazam soebie zycia teraz bez naszego malenstwa:)

dziewczyny.. no w sumie racja, ale co zrobić jak ktoś taki patrzy na \"takie coś\" dzień w dzień i myśli, że każdy tak ma. Po prostu jeśli kobieta zadba o siebie po ciązy to może na prawdę wszystko!!!!!

Ja mam dwójke dzieci i 33 lata noszę rozmiar dżinsów 26/27,chodzę w mini i szortach ,żadnych rozstępów ani cellulitu ,ćwiczę ,biegam ,chodze do sauny ,to bzdura ze kobieta po ciąży wygląda żle-każda kobieta zapuszczona wygląda żle .

Gość ona111
Jak kto dba tak ma taka jest prawda ta:D