Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znachorka

obcokrajowcy studiujacy medycyne w Warszawie - OSTRZEZENIE

Polecane posty

Gość znachorka

Dziewczyny ostrzegam was przed chlopakami-obcokrajowcami studiujacymi medycyne po angielsku w Warszawie. Nie ufajcie im - bylam swiadkiem jak oni oklamuja i wykorzystuja dziewczyny, ktore naiwnie mysla, ze zlapaly szczescie za nogi wiazac sie z obcokrajowcem badz z chlopakiem polskiego pochodzenia mieszkajacym zagranica, a ktory studiuje zeby byc lekarzem. No chyba ze, chcecie sie z nimi tylko zabawic (ale pamietajcie o zabezpieczeniu sie przed chorobami wenerycznymi). Prosze nie dajcie sie wykorzystac tym zimnym draniom. Nie jeden mi sie zwierzal ze swoich podbojow - to bylo zenujace. Wyrazaja sie o Polkach jako najlatwiejszych dziewczynach jekie kiedykolwiek spotkali. Pytam sie jednego, czemu to robisz, co bys zrobil jakby ktos twoja siostre tak potraktowal? A on mi na to: 'moja siostra nigdy sie nie pusci tak jak te dziewczyny i dlatego ja szanuje a te dziewczyny sie nie szanuja to czemu ja mam szanowac 'these sweet Polish bitches'. Dodam ze byl to Pakistanczyk a przytakiwal mu gosc z Indii. No, uwazajcie dziewczyny na siebie ;) Nie dajcie z siebie zrobic towaru liczac na to, ze wielki pan doktor tak was pokochal ze sie z wami ozeni i zabierze z soba do US.

Gość muzina z afryka
ty kłamać 😠