Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak usunę

Czy jak usunę

Polecane posty

Gość jak usunę

Wiem wiem. Pewnie pomyśleliście, że o ciąże pytam ale nie. :) Czy jak usunę plik z kosza to nie będzie go już nigdzie w komputerze ?

Gość pedro* in orange
bez problemu go można przywrócić. jeśli chcesz usunąć tak aby się go nie dało odzyskać to musisz go nadpisać innymi danymi. są od tego darmowe programy w internecie. google it 🖐️

o ile komus nie bedzie zalezalo zeby go odzyskac, to nie ale zostaw je w spokoju tez maja prawo do zycia

Gość xx88
nie powinno go bys, ale superspecjalista pewnie odzyska dane z dysku jak mu bedzie bardzo zalezalo:P

Gość jak usunę
Cholera ale już usunęłam... Więc jak go odzyskać żeby go usunąć na stałe ? i czy łatwo go odzyskać?

Gość jak usunę
oczywiście chodzi mi o płód. ma ktoś pomysł?

Gość jak usunę
Sumienie :D wiem, ze mają prawo do życia ale już im wystarczy. To ja mam nad nimi władze i to ja decyduje kiedy kończą żywot :classic_cool:

Gość pedro* in orange
tak, w miarę łatwo. wystarczy być średnio kumatym i znać podstawy obsługi komputer (nie podstawy podstaw tylko podstawy:P). ale lepiej licz na to że nikt nie będzie próbował tego odzyskiwać.

Gość jak usunę
No dlatego pytam czy usuwane są na stałe czy czasm nie można przypadkiem gdzieś na ten plik natrafić ? Czy trzeba się bardzo starać zeby go odzyskac ? Bo jesli nie mozna go przypadkiem odnaleźć to nie bede sie bawiła w trwałe usuwanie:)

Gość jak usunę
''ale lepiej licz na to że nikt nie będzie próbował tego odzyskiwać.'' to chyba osiwieję szybciej...

przypadkiem nie odnajdzie chyba ze znajdzie w historii ostatnio edytowanych dokumentow i sie zainteresuje i specjalnie go poszuka albo odpali program do odzyskiwania danych inaczej nie

Gość pedro* in orange
nie znam dokładnie sytuacji więc nie będę jakoś doradzał. tylko odpowiadam... :]

Gość jak usunę
A no to dobrze.... jakąś obsesję mam chyba, ze ktoś będzie szukał co usunęłam :D za dużo amerykańskich filmów cholera.

Gość pedro* in orange
powiem wam, ze wczoraj bylem u wróżki i przepowiedziała mi, ze dzisiaj wyruchają mnie nigeryjscy studenci metalurgii. I wiecie co? :classic_cool:

Gość jak usunę
Dzięki pedro :) Ty jesteś tym sławnym forumowym pedro czy marną podróbką ?:) nicka Ci zablokowali ?:) Pamietam , ze w sprawach ładowania nowych telefonów tez sie wypowiadał jakiś pedro :D

Gość jak usunę
sumienie k- :D dobre hehehehe ale nie o filmiki chodzi :) filmików nie ściągam na kompa bo za dużo miejsca zajmują. A oglądamy razem :D na redtube jak już o tym gadamy.

Gość jak usunę
Dupa tam nie pedro.... tamten miał chyba jedną gwiazdkę.. no ale nie wiem, nie pamiętam sama :)

Gość pedro* in orange
nick z jedną gwiazdką jest zablokowany :P

Gość jak usunę
:D to wszystko jasne.

z gwiazdkami to general a z dwoma gwiazdkami to jak wlasnie sprawdzam general dywizji moze awans dostal

Gość jak usunę
Dobra, zatem dzięki za odpowiedzi :) Dobrej nocy :)

Gość jak usunę
Wyrwałam chwasta. Znaczy, płoda. Dobranoc :)