Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminum///

celllulit prawie zniszczył mi życie

Polecane posty

Gość Jasminum///

nienawidzę świństwa mam dopiero 24 lata! załamałam się, byłam bliska stwierdzenia, że już nigdy nie pokażę się publicznie na plaży lub w krótkiej spódnicy to coś atakuje kobiety bo mają inaczej ułożone włókna kolagenowe w skórze niż mężczyźni (na ukos zamiast równo) i tłuszcz się odkłada w grudkowany sposób jaki z tego wniosek - zniszczyć nadmiar tkanki tłuszczowej!!! aż ciarki idą, tak nienawidzę tego czegoś na moich nogach 1. dieta - dużo wody, warzyw, owoców, mało cukru 2. masaże, masażer 3. balsam, np. Eveline 4. i najważniejsze - duuużo wysiłku fizycznego - wyczerpujących ćwiczeń na nogi, codziennie!!! to jest lepsze od poprzednich metod razem wziętych!

ja też mam 24 lata i potworny cellulit :O Niedawno znów zaczęłam z mim walkę, bo się zbliża gorący okres.....wakacje:O Jestem już po 2gim zabiegu domowym, tzn. okład z kawy i dodatków+foliowanie, do tego zaczynam biegać...oby pomogło...

Gość dezdemmonia
mi pomógł balsam garniera ten czerwony smarowałam sie 1 dziennie i 2 razy dziennie spacer po 45min rowny szybki krok :) a miałam sporo tego :)

Gość taka jakas see
ja chodzilam na aerobic a mimo to miala pupe jak zgila pomarancza:O kupilam balsam AA na zwalczanie cellulitu i bede cwiczyla miesnie posladkow bo co mi zostalo? tez jestem zdania,ze nie wyjde na plaze ouki to nie zniknie

Gość Reniś
Hej dziewczyny ! ! A robilyscie peeling kawowy?Rewelka .Polecam .

Gość kochane moje
mam tak samo!!! masaze, kremy, foliowanie, woda, cwiczenia, i co?? i nic!! troche sie poprawilo, ale mój tył nadal wygląda fatalnie:( nie wiem juz co mam robic... zalamac sie mozna:(

Gość a co my mamy do tego
czytalam, ze cellulitisu nie da sie pozbyc, mozna go odrobine zmniejszyc i nic ponad to.

Sory kobiety...ale ludzie maja raka...umieraja dzieci....ludzie głodują...ale celulit?.... to nie powód aby powiedzieć, że cos im zniszczyło zycie!!!!