Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaa

Czy warto dac szanse mezczyznie

Polecane posty

Gość pytajacaaaa

który spotykał/poznał sie z dwoma kobietami w mniej więcej tym samym czasie,dwie ładne jedna z dzieckiem druga młodsza i bez dziecka,wybrał ta młodsza ale mu z nią nie wyszło i teraz z powrotem zarywa do tej z dzieckiem ,czy warto dać mu szanse czy olać?! dodam ze wpierw poznał ta z dzieckiem...

Gość taka jakas see
ciezko powiedziec zalezy czy tamta go zostawila a on szuka pocieszenia czy sam ja zucil bo uznal,ze to nie ta...

Gość dezdemmonia
olej bo cale zycie bedziesz tym awaryjnym wyjsciem dla pana wygodnickiego :O

Gość WPIERW zapytam ile masz
lat :O

Miły Bogu Aniele, który mnie pod Twoją świętą opiekę oddanego, od początku mego życia bronisz, oświecasz i mną kierujesz. Czczę Cię i kocham jako mojego Patrona i Opiekuna, Twojej opiece zupełnie się oddaję. Proszę Cię pokornie, abyś mnie nie opuszczał choć jestem niewdzięczny i przeciw świętym Twoim natchnieniom wykraczam, lecz abyś mknie gdy błądzę – łaskawie poprawiał, gdy upadnę – podźwignął, nieumiejętnego – nauczał, strapionego – pocieszał, w niebezpieczeństwie zostającego – ratował, aż mnie do szczęśliwości w niebie doprowadzisz. Amen

Gość pytajacaaaa
29

Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami, i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen

Gość pytajacaaaa
sluchaczka radia Maryja po co mi to tu wklejasz?? idz do kosciola lepiej

Święty Michale Archaniele! Wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź nasza obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, Szatana i inne złe duchy, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen

Gość dezdemmonia
słuchaczka pojdziesz do piekła za zasmiecanie forum i marnotrawienie czasu przy kompie zamiast na modlitwie :O

Gość pytajacaaaa
dzis jest rocznica smierci wielkiego polaka naszego papieża J.P.2 Dotarło do was niewdziecznicy to idz z tym na forum religijne a nie mi to tu wklejasz ..co Ci to da??? cholera co za ludzie ...zaśmiecasz tylko forum

Gość A czy ty wiesz fanatyczko
ile setek tysiecy ludzi codziennie umiera ? A czy pomyślałaś choć raz w życiu, ż każdy dzień jest rocznicą śmierci milionów ludzi ? A przed Bogiem wszyscy sa równi, nie ma lepszych i gorszych. Jezus powiedział, że kto za zycia chce być pierwszy, ten później będzie ostatni. Posłuchaj Go :)

Gość pytajacaaaa
sluchaczka radia Maryja fanatyzm religijny powinien być zakwalifikowany jak poważna i niebezpieczna choroba psychiczna !!!!!!! idz sie leczyc zegnam!

Gość nie wybaczaj
Olać. Jesteś taka "na wszelki wypadek".

zawiadamiam odpowiednie organy za szkalowanie mojego imienia i obrazę uczuć religijnych wtedy zobaczymy kto ma racje wy bezboznicy niewierni idżcie do koscioła sie pomodlić a za pokute popiół na głowe posypac

Gość hehehehehehffjjfj
sluchaczka radia Maryja buahahahah :)))

to bez sensu zebys byla z facetem ktory przez jakis czas trzymał Cię w rezerwie

Gość pytajaca111
sluchaczka radia Maryja a ty zaraz za zaśmiecanie forum zostaniesz wywalona z kafeterii.

Gość nie smiej z słuchaczki
do hehehehehehffjjfj bo po numerach I.P. dojda skad piszesz i uwazaj bo moga cie odwiedzić smutni panowie w ciemnych okularach

Boże w Trójcy Przenajświętszej, dziękujemy Ci za to, że dałeś Kościołowi Papieża Jana Pawła II, w którym zajaśniała Twoja ojcowska dobroć, chwała krzyża Chrystusa i piękno Ducha miłości. On, zawierzając całkowicie Twojemu miłosierdziu i matczynemu wstawiennictwu Maryi, ukazał nam żywy obraz Jezusa Dobrego Pasterza, wskazując świętość, która jest miarą życia chrześcijańskiego, jako drogę dla osiągnięcia wiecznego zjednoczenia z Tobą. Udziel nam, za jego przyczyną, zgodnie z Twoją wolą, tej łaski, o którą prosimy z nadzieją, że Twój Sługa Papież Jan Paweł II, zostanie rychło włączony w poczet Twoich świętych. Amen.

Gość składam zamówienie
ten tekst prosby o opiekę do Anioła nawet niezły. :) Skorzystam. :)

Gość pytajaca111
mirawa tak wiem... miedzy nami było silne uczucie ale niestety on jest strasznym realista i rozsadek wziął gore nad sercem.Bal sie odpowiedzialności za mnie i za dziecko.Teraz mi gada ze tamta dziewczyna to była pomyłka i ze to mnie naprawdę kocha i ze ten jego "zwiazek" z ta druga dziewczyna mu to uświadomił :/

Gość pytajaca111
do hehehehehehffjjfj bo po numerach I.P. dojda skad piszesz i uwazaj bo moga cie odwiedzić smutni panowie w ciemnych okularach hehehe :)) i zabiora mnie do matrixa ?:))

Gość pytajaca111
sluchaczka radia Maryja do cholery jasnej załóż sobie swoj temat i tam wpisuj te swoje modlitwy !

Gość pytajaca111
sluchaczka radia Maryja spierdalaj namolna babo

Maryjo Niepokalana, oddaję się Tobie tak ufnie, jak oddał się Tobie sam Bóg. Wraz z Tobą pragnę Mu - za Jego łaską - odpowiedzieć na Jego miłość do człowieka. Ty całą swą istotą rodzisz Chrystusa i utożsamiasz nas z Nim, kształtując na Jego obraz i podobieństwo. Ucz nas codziennego, konkretnego przylgnięcia do zbawczego planu Twego Syna i prowadź do zjednoczenia z Nim. Ojcze Niebieski, Ty w Maryi starłeś szatana i utworzyłeś "nowego człowieka", aby zwyciężał zło mocą Niepokalanego Poczęcia. Niech Ono zatryumfuje nad światem, niech ogarnie każde serce, aby umiało tak Ci zawierzyć jak zawierzyła Maryja. Ty Boże, w Trójcy Jedyny, oddałeś się stworzeniu w Duchu Świętym, aby odnowić oblicze ziemi. Oto ja, wraz z całym stworzeniem, oddaję się Tobie w tymże Duchu, w niezgłębionej tajemnicy Niepokalanego Poczęcia. Łączę się z FIAT Maryi i wraz z Nią, w Niej, przez Nią i jak Ona oddaję Ci moje życie, abyś w nim i przez nie wypełnił swój zamysł względem świata. Zapal ogniem Ducha Świętego moje serce i niechaj od niego zapłoną wszyscy, których postawisz na mojej drodze. Amen.