Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimka elinka

na lekcji!

Polecane posty

Gość mimka elinka

kilka dni temu, nauczycielka polskiego: "Przestańcie gadać jeden z drugim i na odwórt

Gość mimka elinka
tak mnie to rozśmieszyło, że az puściłam bąka w twarz kolegi z ławki obok :-)

Gość siwko 2345
Siedze z Kolegą na lekcji nudziłs ie to narysował na kartce gwiazde.To ja tez narysowałem. JA mówię "Twoja wyglada inczaj" on nato " Nie jest taka sama tylko ze inna " Miliśmy zlewke.

Gość siwko 2345
tzn. ja miałem zlewkę na jego buzię a on na moją takie już z nas fajne nastoletnie pedały :-)

Gość wioka sw
mój kumpel taką dostał uwage: na lekcji biologi wysyła z komórki ESM-y

Gość eeehhee
Polonista napisał uwage w dzienniku: 3/4 klasy nie ma zadania, a polowa ma źle....

Gość wroclawek 88
Na angielskim dopasowujemy nazwy po angielsku instrumentów, do obrazków ( JAK COŚ TO BYŁO 4 LATA TEMU) Ktoś tam się kłóci z kobietą ze to nie ma być tak, tylko tak. Powiedziałem: - proszę panią pani nie wie ? Przecież to obój jest! [ona taka zmieszana] ktos inny: - Nie to klarnet ! -A własnie że nie! kobieta na to: - Cisza dzieci! Stop be quiet ! Nie kłóćmy się. Wpiszcie co chcecie, ja tam się na fletach nie znam.. ::)

Gość miska 1111111111
Pan na historii: (-Nie powinienem wam o tym mówić, ale podwałdny szlachcica, chłop - jeśli miał żonę, Musiał ją szlachcicowi oddać na jedną noc po ślubie.... Ktos tam: - No to looz.... Historyk: - No ja nie wiem czy looz...

Gość qqqqqqqqqq1111
Kumpel poszedł do dyrka do gabinetu, bo cos tam odwalił. No i wgabinecie dyrek do niego - I co powiesz XXXX on tak sie rozgląda i mowi - Ładny pokoj