Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriusz pospolity

Dlaczego dziewczyny podrywaja atrakcyjniejszych od siebie mezczyzn ?

Polecane posty

Gość kafeteriusz pospolity

Dla lansu ? aby sie pokazac przed kolezankami ? Sama jestes brzydka / gruba to podrywaj rownych sobie a nie startujesz do kolesi z wyzszej ligi :-o Pozniej stawiacie w niezrecznej sytuacji facetow ktorzy nie wiedza jak wam powiedziec ze nie jestescie w ich typie :-o Ostatnio jedna grubaska przeszla sama siebie, zaczela podrywac mojego znajomego ktory na prawde jest przystojny, inteligentny i co by nie powiedziec majetny. NIe wiedzial jak odmowic i powiedzial wprost, ze lubi drobniejsze dziewczyny dla ktorych jedzenie nie jest sensem zycia - za co dostal z liscia :-o Grubaski - zastanowicie sie bo to co robicie to zenada :-o

Gość Itnat
Co zenada? Czlowieku Ty sie zastanow co piszesz? A co ja, jako szczupla i podobajaca sie facetom kobieta mam zrobic, gdy zarywa do mnie jakis przychlast? Niewazne czy gruby czy po prostu brzydki? Traktuje Go grzecznie i odmawiam spotkania. Nie ma sensu odzywac sie po chamsku, bo nie zawsze kazdy bedzie piekny/przystojny...

Gość bla ble bla
HA HA HA, tak juz jest, brzydcy maja wiekszy tupet ale to glownie faceci, rzadziej dziewczyny, te maja mniej odwagi wiec watpie aby twoj kumpel byl przez nieatrakcyjne podrywany nagminnie. Poza tym watpie aby byl taki piekny, Polacy sa brzydcy.

Gość BLOND BARBIE24
wiesz co autorze?-pusty i glupi jestes

Gość pewnie sam jesteś
troszkę prz kości i lubisz ogałacać pełną lodówkę....ajajaj....

Gość ja tam nie podrywam
nawet pasztetów, byłoby mi wstyd, jak się komuś spodobam to sam zrobi 1 krok.

Gość mimo wszystko to chamskie
ze paszczury podrywaja przystojnych i fajnych facetow

Gość ze tez one wstydu nie maja
:o

Drogi Autorze, ciesz się, że Ciebie nie podrywają takie dziewczyny. :p Martwisz się innymi facetami? :D Oj jak to miło z Twojej strony. :p

O matko... no to jeśli podrywa go osoba, która mu się nie podoba to czy to takie trudne powiedzieć "wybacz, ale nie jestem zainteresowany"?

Gość cecylaaaa
A co wy od nas chcecie? Ja np chce miec przystojnego faceta, nie wolno mi?

Gość 435
"O matko... no to jeśli podrywa go osoba, która mu się nie podoba to czy to takie trudne powiedzieć "wybacz, ale nie jestem zainteresowany"?" jesli baba robi to nachalnie, to trudno byc milym.

No to bądź niemiły. Nie wiem po co w ogóle zastanawiacie się nad takimi głupotami. Jeśli mówisz dziewczynie grzecznie, że nie jesteś zainteresowany, a ona tego nie rozumie to trzeba użyć mocniejszych słów. Nie obrażać, ale wyrazić się bardziej dosadnie, aż dziewczyna zrozumie, ze nie ma szans. :)

Ech faceci... zawsze martwią się tylko o siebie. :p A to, że nas podrywają jakieś pijane karki i robią to w bardzo prymitywny sposób to tego nie zauważacie. To działa w obie strony. :D My dziewczyny też nie patrzymy na tych z "niższej ligi" jak wy to mówicie. Tyle tylko, że dla nas sam wygląd nie jest tego wyznacznikiem.