Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuu

jak przestac myslec o dziecku?

Polecane posty

Gość smuuu

staramy sie, staramy i nic, potem inseminacja i nic, wyniki dobre ale znwu nic z tego nie wynika. Podobna ta nasza psychika jest taka pokretna, ze jak przestajemy o tym tak intensywnie myslec to okazuje sie, ze jestesmy w ciazy. Jak wylaczyc te dreczace mysli?

Gość aga78..................
zaadoptuj

Tak do końca nie da się całkiem przestać o tym myśleć. Ale najlepiej znaleźć sobie jakieś zajęcie, które zajmuje twoje myśli. Nie masz czasu na zadręczanie się i potem do tego przywykniesz :)

Gość smuuu
adopcja to nie jest latwa sprawa...nie wiem, czy tak bezwarunkowo i bezgranicznie potrafilabym pokochac czyjes dziecko, nie wiem czy mialabym tyle sily i szczerze powiedziawszy jeszcze o tym nie mysle. Moze jak moje sterania spelzna na niczym? Nie wiem, tak chcialam sie wygadac, bo tak trudno nie myslec....

Gość jak przestalam myslec
pogodzilam sie z faktem , wpadlam w wir kariery, to nagle w poznym wieku urodzilam. Lekazr mowil,ze u mnie byla blokada psychiczna. Daj se luzu, uzywaj zycia, poki mozesz, pracuj bo potem cie dziecko uwiąze.

Gość Dokładnie.......
zaadoptuj ale takie większe kilku letnie po pierwsze wtedy będzie krótsze czekanie po drugie takie maleństwo zaraz po urodzeniu jest o wiele bardziej czasochłonne niż już lekko odchowane . Wiem co piszę sama mam dzieci wiem co to oznacza a takie kilku letnie to saaaaaaaaama SŁODYCZ Zaadoptuj