Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość highway

kto u was sprząta wasze biura w pracy???

Polecane posty

Gość highway

czy sami dbacie o porządek w waszych biurach , np czyszcząc kurze i myjąc podłogę, czy to robi ktoś inny???

unas jest taka jedna znajoma co sprzata 2 razy w tyg. ale ja swoje biurko sprzatam prawie codziennie bo mam pierdolca na punkcie czystosci :p

Gość highway
~no tak co innego sprzątanie dla własnej przyjemności a co innego z polecenia kierownika... do tego zarabiam 1000 na rękę ..czy daję się wykorzystywać?

No to nie zazdroszcze;( u nas sprząta Pani która jest 2 razy w tygodniu...a zarobki -przykre, bo u nas głupia asystentka która pierdzi w stolek ma 1800

Pani sprzątaczka , moje biurko sama oczywiście

Gość do highway
la mnie to ewidentnie Cię wykorzystują, powinnas odmówic, bo jakiś "cwanaiczek" chce zaoszczedzić na sprzątaczce

Gość zuzolkas
Jakbym czytała o sobie. Na dodatek robie jeszcze inne rzeczy nie należące do mnie;-(

Gość bhffhhh
ja sprzątam sama (w biurze jestem tylko ja), z oknami nie szaleję, myję je dopiero jak jest ciepło

Gość bhffhhh
"Na dodatek robie jeszcze inne rzeczy nie należące do mnie" ja też :(

Gość highway
kurwa mać ...:( dzięki za odpowiedz, tak się składa że firma X w której pracuję dopiero się rozkręca i pewnie dlatego muszę robić rzeczy które nie powinnam... raczej mało prawdopodobne czy zatrudnią ekipe sprzątającą

Gość ABC DDD
JA TEŻ JESTEM W BIURZE SAMA,WIĘC SAMA SPRZĄTAM...:-( SZEFOWA ZASTĘPUJE MNIE CO DRUGĄ SOBOTĘ I ZOSTAWIA OKROPNY BAŁAGAN... I TEŻ TO MUSZĘ SPRZĄTAĆ :-( ONA NAWET MOPA NIE RUSZY I PODŁOGI NIE UMYJE JAK JEST BŁOTO! EHH... TAKIE ŻYCIE

Gość highway
innych bab nie ma w moim biurze... gdyby były to bym ewidentnie olała sprzątanie

ja pracowalam kiedys w biurze stolarstwa meblowego, okna zawsze byly zasyfione a ja co drugi dzien mowilam szefowi, ze zadzwonie po cleanerow bo niedlugo mamy delegacje a on nie i nie. Na dzien przed przyjazdem gosci boss przychodzi do biura z recznikiem papierowym i jakims pryskaczem do okien i kaze mi myc! Uwierzycie?? Ja na to, nie ma mowy a on ze mnie zwolni, ja do niego niech tylko sprobuje to na drugi dzien skladam pozew do sadu pracy, haha, ale mu szczena opadla, slowem sie nie odezwal i wiecej do tematu nie powrocil....

Gość gerda479
U mnie sprząta http://idealnesprzatanie.pl/sprzatanie-warszawa Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna, godna zaufania firma. Współpracujemy już dłuższy czas i nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Dokładnie i rzetelnie.