Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania Staszek

co zrobic zeby przestala mnie bolec glowa

Polecane posty

Gość Hania Staszek

juz nie wytrzymam dlaczego boli mnie glowa teraz zdarza sie to czesciej juz nie wytrzymam

NO mnie ostatnio też ciągle boli głowa. Idź do lekarza, bo taki uporczywy ból może być niebezpieczny. I zanim odwiedzisz lekarza weź Aspiryn przeciw migrenowym bólom głowy- mi pomaga :)

Gość Hania Staszek
dzieki a gdzie i za ile go moge kupic?

Gość awril
dobra jest tez pyralgina -tabl przeciwbolowe za ok 5 zł chyba

Gość szybko
Jeżeli ból jest z tyłu głowy to do neurologa >jesli sprzodu to migrena i na to lekarstwa niestety nie ma .pozdro !

Gość tylko
krople przeciwko migrenowym bólom głowy DIHYDROERGOTAMINA

Gość mikulka***
Ja też mam ten problem cierpię na migrenę- ból z przodu głowy najczęściej po jednej stronie. Tabletki nie zawsze mi pomagają:( Jak mnie dopadnie to przykładam sobie lód lub piję herbatę z duuuuużą ilością cytryny wczoraj właśnie cytryna uratowała mi życie z tym że piję to zaraz jak czuję że zaczyna sie ból bo później to u mnie już za późno.

Gość mikulka***
a i jeszcze mi się wydaję że teraz będziemy częsciej odczuwać bóle głowy to jakieś przesilenie wiosenne chyba mnie też częściej teraz boli ....:(

Gość tylko
krople, które wyżej podałam są naprawdę skuteczne, przeciwdziałają skurczom naczyń krwionośnych mózgu co jest przyczyną bólu

Gość glowa232
ja w takich przypadkach po prostu biorę i połykam Pyralginę. jak dla mnie to najlepszy środek przeciwbólowy dostępny ogólnie. Mi po niej ból głowy przechodzi bardzo szybko

Ból głowy może mieć różne pochodzenie, np. od zatok, ból neurologiczny. Konieczna jest właściwa diagnostyka, by wdrążyć odpowiednie leczenie.

Gość gość
Nie gadajcie głupot o tych Srylarginach i innych. Jeżeli ból jest długotrwały to trzeba zwrócić się do lekarza a nie zasypywać się kolejnymi proszkami bez recepty. Ja np. cierpię na migreny więc wiem co to ból głowy, i uwierzcie, że bez leków na receptę od neurologa marny był mój los. Teraz unikam wyzwalaczy a jak już ból przyjdzie to dopiero sięgam po specjalistyczny lek.