Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramzesikkkk

netia i euro 2008! ! !

Polecane posty

Gość ramzesikkkk

Serwus, poszukuje informacji na temat najnowszej promocji netii, ktora ma dotyczyc euro 2008 i emisji w telewizji netiowej!!!!. nigdszie nie moge znalezc szczegolow, piszcie PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ

Gość bystry zią
hehe, ale co , ze niby netia ma mecze emitowac? to byloby dobre. wiadomo, ze telewizja polska cos sie miga, nie ma zadnych pewnikow. trza obserwowac strone netii, moze sie cos ukaze niebawem.

Gość Galant
oj tak. to już nawet potwierdzone. netia nada wszystkie mecze przez swoje łącza. oj teraz zacierają ręce Ci, co już są abonentami :) wg mnie opłaca się dużo bardziej niż wykupywanie teraz abonamentu na tv cyfrową.

Gość a ja wim i powim
yo jest tak do 15.05 musisz zamowic internet w netii minimum 1Mb, i zapłącić dodatkowo, jednorazowo za karnet na wszystkie mecze 14,90zł. Fajna sprawa tylko ja mam to dziadostwo przez WiMax a tego przez wimax nie realizują. Kur*a!

Gość andrzejekk
swietna promocja, netia sie postarala, teraz gdy w telewizji poslkiej nie jest jasne, czy w ogole bedzie jakikolwiek mecz, taka netia to szansa dla fanow football'u!

Gość Potkan
promocyja jak się patrzy. właśnie dlatego lubię bardzo netię. zawsze daje promocje, których ludzie się nie spodziewają, a które są bardzo pożądane. euro to świetna okazja na złapanie klienta. a jak wszystko dają za 15 złotych, to sukces mają zapewniony jak się patrzy.

Gość Bysior
A w TP caly czas cisza. I to niby oni sponsorują repre, LOL. 15 PLN za mecze? TO JEST NIC! Zwlaszcza, ze TVP sie chyba calkiem wykreci z transmisji. Straszna kicha. NO ale jest Netia;]

Gość bigosikk
hehe, tepsa za cienka w uszach jest, zeby podobne promocje robic:) i za "zylasta". zawsze zaluja kasy na klientow, i dlatego tylu ucieklo do netii, i nadal uciekaja.