owocowamama 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 durne pytania: czy jestem w ciazy??? czy jak dotknal penisem mojej gumki od majtek to istnieje ryzyko zajscia w ciaza?? blablabla ilez mozna na milosc boska??? 1. szkoda ze nie myslicie przed faktem czyt. nim rozlozycie nogi 2. skad na boga ktokolwiek procz ginekologa ma wiedziec czy jestescie w ciazy czy nie?? 3. edukacja moje drogie sie klania, edukacja!!! 4. nim wezmiecie sie za jakiegos penisa za przeproszeniem lub pozwolicie sie sobie dobrac do majtek proponuje lekture o antykoncepcji 5. i jeszcze jedno, ktos kiedys napisal ze nalezy sie tym dziewczynom troche wyrozumialosci.. sorry ale bezmyslnosci i glupocie mowie NIE!! i dla debilizmu wyrozumialosci nie mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejla83 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Amen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przypadkowy przechodzień 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Normalne. Rodzice zapracowani, dzieci się nudzą, uczyć się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwaga epidemia Napisano Kwiecień 12, 2008 To chyba jakaś epidemia znowu, normalnie dzieci nie wchodźcie na fora dla dorosłych, bo tu sie można nabawić ciąży. Powinni dać tutaj takie ostrzeżenie "Jeśli nie skończyłeś 18 lat i nie masz jeszcze włosów łonowych..... " Ostatnio skaczę sobie po tych tematach i ciągle tylko: Czy jestem w ciąży? miałam okres ale boje się że jestem. Czy jestem w ciąży? włożył mi tylko 2 razy? Ratunku okres mi się spóźnia 2 godziny. Czy jestem w ciąży? Brzuszek mnie zabolał, i miałam biegunkę. Cy to może być ciąża? Mam wrażenie że to ta sama osoba pisze to wszystko, bo sobie wmówiła że jest w ciąży bo się bawiła pokemonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Święta racja. Nic dodać nic ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 12, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wiedzieliście że Napisano Kwiecień 12, 2008 przez internet można zajść w ciążę? Wczoraj rozmawiałam na gg z moim chłopakiem ja napisałam że go kocham on mi napisał , ja napisałam , on napisał . Ale tylko raz to napisał, bo potem połączenie zostało zerwane (gg padło). Potem firewall przestał działać chyba bo krzyknęło że mam wirusa na komputerze. Dzisiaj boli mnie brzuch i zbiera mi sie na wymioty. Czy mogę być w ciąży???? Zrobiłam test ciążowy, wynik negatywny ale i tak wydaje mi się że za 9 miesięcy będzie cyber-dzidziuś. Co ja powiem rodzicom. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D oczywiście taki żarcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przypadkowy przechodzień 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Gratulacje dla przyszłej cyber-mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach