Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

defendo

obrzydliwe zabawy

Polecane posty

Nie bawi mnie to, że ktoś posługuje się moimi tlenowymi nickami w tym miejscu. Gdyby pisał sensownie i po polsku, gdyby nie usiłował sugerować, że jestem wulgarna(co najmniej) - proszę bardzo - niech się bawi. W tlenie używam dwóch nicków: annapurna_v i defendo2. Żadnych innych. W portalu gazeta i w kafeterii posługuję się wyłącznie nickiem defendo. Żadnym innym. Zastrzegłam ten nick, korzystając z takiej możliwości. Nie wiem, czy zastrzeżenie działa. Jestem zła, że ktoś nie umie się bawić inaczej, niż cudzym kosztem. Podejrzewam, że to ta sama osoba, która buduje mój wizerunek na użytek podniesienia własnych statystyk. Można mnie nazwać \"starszą panią\"(mam to w nosie - nie jestem starszą panią, ale niech ma), nie pozwolę jednak na zmianę mojego imagu - nie udowodnię, że nie jestem wielbłądem, ale ci , którzy mnie znają, wiedzą doskonale, że nie jestem ordynarną, wrzeszczącą tylko o seksie, babą. Przepraszam tych, którzy poczuli sie wprowadzeni w błąd. Piszę, bo mam tego po prostu serdecznie dość. Nie tylko moje nicki zostały potraktowane w ten sposób - ale nicki wielu moich tlenowych przyjaciół i znajomych. Wpisy pojawiały się podczas naszej fizycznej nieobecności - wyjazdów, podróży zagranicznych, pobytów w szpitalu. Linki, które są umieszczane przy wypowiedziach, prowadzą faktycznie do któregoś z moich blogów. Wystarczy tam wejść, żeby przekonać się, że teksty, które piszę nijak się mają do wypowiedzi pseudodowcipnisia. Nie chcę takiej reklamy! Nie życzę sobie i już! Nie zacytuję Prezydenta, ale coś o \"dziadu\" samo ciśnie się na usta. Bardziej elegancko powiem: \"Casse-toi, pauvre con\"!!!

Gość Evangeline
kolezanka chyba zle spala...:-P

Gość no wlasnie no wlasnie ...
:D:D:D

Gość krympio front
eeeeeeeeeee myślałem, że będzie o seksie analnym i koprofagii czy jak to się tam nazywa :O

Gość koef
o czym mowa, bo za dlugie do czytania?:classic_cool:

Gość ----------------
aaaale o so chodzi???

Gość wisesenika
a co sie stało?