Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja dodam że

dlaczego mój kurczak z piekarnka wychodzi SUCHY??

Polecane posty

KURCZAK MOJEJ SZWAGIERKI ❤️ Zalewa: (proporcje dowolne) - oliwa - czosnek - sos sojowy - miód - imbir suszony - tymianek suszony - ostra mielona papryka - sól - pieprz - natka lub koperek - keczup - kostka bulonu (rozpuszczona w goracej widzie) Dowolne części kurczaka marynować w zalewie od 2 do 24 godzin. Wyjąć i szybko obsmażyć na oliwie. Wsadzić do naczynia żaroodpornego i do piekarnika (180 stopni) na jakieś 50 minut. I już wsjo! Gwarantuję - NIEBO W GĘBIE...! Luciu, szwagierko moja, kocham Cię za TEGO niesamowitego kurczaka! ❤️ No i najwyżej, szwagier po ryju mi da.......! :D:D:D Ale, za TEGO kurczaka, to nawet po ryju warto dostać...! :D:D:D ( a tak po cichu, to do TEGO kurczka - kieliszeczek zamrożonej wódeczki bardzo smakuje... to, tak na ucho, między nami... ;););) )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
smakowicie brzmi;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×