Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piter666

Dominująca żona

Polecane posty

MYŚLĘ ŻE POWINIENEŚ ZMIENIĆ NICK np: DUPEK DO POTĘGI

Gość chris73
ja tez szukam takiej zony

Gość paw195
Niesamowite że tacy faceci jeszcze żyją. Rozumiem zakochanie, uzależnienie ale nie taka upadłość facet ty chyba nie masz jaj. Wstyd mi za ciebie że wogóle takie bzdety wypisujesz.Powinienieś jeszcze codziennie dostawać od niej po pysku to byś sie nauczył.Ale jesli to cie rajcuje to jesteś zboczony totalnie.

Gość gość
Codziennie dostać po pysku - toż to nagroda. Ja rozumiem kolegę, tez mnie to rajcuje. I takich ludzi jest dużo. Poczytajcie sobie bloogi, np. bucik żony, małżeństwo doskonałe - ja im zazdroszczę.

Gość gość
Ale macie problemy ludziska... Ja dominuję nad swoim mężem, a on jest zachwycony,całkowicie oddany i wierny...jak na psa przystało.

Gość gość
zapraszam na www.dominujacazona.pl

Gość gość
Albo zobaczcie małżeństwo które pisze bloga pod nazwą Bucizony. Tacy ludzie istnieją

Gość gość
jak nisko trzeba upasc aby dac sie tak ponizac. To jest chore i powinno byc leczone.Kobieta ktora takiego chorego przywiazuje w szopie pozbawia go wolnosci, naraza na straty zdrowotne tez jest chora i podlega pod paragrafy.

Gość gość
Chcialbym aby zona kazala mi ustami postawic ptaszka jej kochanka a nastepnie mialbyj sam swoja reka wlozyc go do jej cipki. Podczas ich kochania mialbym tego faceta calowac po posladkach....

Gość gość
Rozmawia dwóch facetów. - Wiesz chyba dam mojej zonie więcej swobody. - Co masz na myśli? - pyta drugi. - Każe jej chodzić po piwo na Sudecką. - Ale... przecież to na drugim końcu miasta! - No właśnie. I o to chodzi!