Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luli juu

Podkład ASTOR MATTITUDE 16H!! Kto uzywa????

Polecane posty

Gość luli juu
co o nim sadzicie. oplaca sie go kupić?

Gość bejbolek
ja mam i stwierdzam, że nie jest zbyt dobry nie matuje prawie wcale i nie ma jakiś super włąściwości kryjąych niczym nie różni sie od tych tanszych

Gość luli juu
:/ a juz sie nastawilam na to ze go kupie. nie wiem na jaki sie zdecydowac

miałam próbkę z jakiejś gazety, przetestowałam - bardzo słaby. zdecydowanie lepszy jest Lirene city matt - też próbowałam tester i jak dla mojej koszmarnie świecącej się skóry jest znośny..

Gość lili juu
ja chcialam napisac ze jednak go kupilam. przetestuje jutro ;)

Gość luli juu
podklad zajebiscie wysusza :/

jak dla mnie na początku zrobił coś podobnego do dream matt mousse - wysuszył wszytkie skórki na twarzy - jeszcze bardziej wszystkie niedosonałości było wiadać, po czym skóra (po tym wysuszeniu=zmatowieniu to chyba normalne) zaczęła produkować tyle sebum, że dziękuję postoję. i ten kolor - najjaśniejszy z gamy, a i tak jakiś czerwonawy odcień skórze nadał - blee

Gość luli juu
co do koloru 003 to super. po nalozeniu naprawde fajny efekt. tyle ze po 8 godz widac wszystkie suche skorki

Gość wysusza zajebiście
skórę

Ja używam tego podkładu i mam już 3 opakowanie:) stosuje kolor 003. Dla mnie jest idealny.Mam mieszana cerę ze skłonnością do błyszczenia, z małymi niedoskonałościami. Skóra wygląda po nim zdrowo i ma ładny koloryt.Nie wysusza cery.To zależne jest czasem od tego jaki krem stosujecie pod pokład.Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu.Stosowałam wczesniej Lirene City Matt i cera świeciła mi się niemiłosiernie i miałam wrażenie jakby była pokryta jakimś tłuszczem.A podkład Mattitude zapewnia zdrowy wygląd mojej cery i matuje ją przez kilkanaście godzin. Pozdrawiam Was;)