Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana na maxa

czy nie krępujecie się kupować prezerwatyw?

Polecane posty

Gość skrępowana na maxa

ja bym tego chyba w życiu nie zrobiła :o tak cholernie się wstydzę, że nie ma chyba siły która by zmusiła mnie żeby poprosić w sklepie czy aptece o paczkę prezerwatyw :( dla jasności- właśnie prezerwatywami się zabezpieczamy (i mam 26 lat), ale zawsze kupuje je mój facet...i zawsze się zastanawiam, jak mu nie wstyd prosić...wiem, jestem dziwna, ale nic na to nie poradzę 😭 chyba bym umarła jak bym miała poprosić o gumki a za mną stałaby kolejka ludzi :p Wy się nie krępujecie? :o

Gość ja się kocham
przez reklamówki z tesco więc nie mam z tym problemu ;)

Gość Polka nie katolik
no jasne ze sie wstydze :D a najbardizej sie wstydze kupowac w kiosku ruchu... gdy pani w okienku liczy pojedyncze gumki... 1... 2...3... i wklada je w szara, papierowa torebke... 4...5...6...ktora potem wykorzystuje na kanapki. :D 7...8...9...

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja się nie krepuję...ale i tak najbardziej lubię kupować w rossmanie gdzie mogę sobie przy półce powybrzydzać i powybierać a nie łamać sobie język na ich nazwach.

Gość skrępowana na maxa
czyli tylko ja tak mam????? 😭 😭 kupowanie gumek przychodzi wam tak łatwo jak kupienie chleba? 😭 jejuuuuuuuuu to co jest ze mną?

Gość honey.....
a czeego sie wstydzic? ja uwielbiam jak babcie stojace za mna w aptece robia glupie miny, wtedy jeszcze wymyslam jakies pytania i stukam opakowaniem po ladzie. a swoja droga ktos tu pisal o jednorazowkach z tesko...moj znajomy na serio bzykal przez jednorazowke, do teraz kazdy ma ubaw z niego hehe

Gość facet to powinien kupowac

Gość upupuppppppppp

Gość mezalians3
Nie widzę w tym nic wstydliwego. Inna sprawa, że jeżeli masz stałego partnera, to ON powinien zadbać o bezpieczny seks. Wygląda na to, że dla siebie zostawia tylko przyjemność, a jej zorganizowanie na twojej głowie??? Egoista....

Gość a czemu faceci im nie kupuja
od kiedy prezerwatywy ma kupowac kobieta? :o

Gość do słuchaczki
czy Ty to chociaż czytalaś i sie zastanowilaś nad sensem? czy tylko bezmyślnie kopiujesz? czy myślisz o Bogu, Jezusie, Maryii gdy robidz ctr+c i ctr+v czy nadużywasz imienia Bożego?

Gość Księżyc_
tylko przegrańcy tego używają współczuję

Gość upupupupupppppppp