Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice0000

Nowy Partner Mojej Mamy..

Polecane posty

Gość Alice0000
no prawda.. zrobi sie awantura. ale mozna to jakos inaczej powiedziec niz w partnerskich.. bo to troche brzmi jakby sama wiesz.. moze w relacjach koleżenskich Hmm.. nie.. chyba raczej partnerskich bedzie odpoweidnie. Dziękuje Ci za pomoc baardzo :*:*

Gość a nowy mojej
jest brzydki, jak noc i denerwujący chyba z braku laku takiego sobie wybrała

to mu powiedz jako osoby , ktore chca by mama byla szczesliwa ...... :) bo faktycznie partnerzy to tak glupio- powodzenia :)

Gość Alice0000
no wlasnie :)) dziekuje.. juz napisalam nawet co mu chce powiedziec..:) i nie wiem czy mu czasem tego nie przeczytam.. :)) ale jeszcze raz dziekuje:*

Gość piotrasc
Czy możliwa jest przyjaźń między kobietą a mężczyzną, którzy byli partnerami, kochali się, lecz po rozstaniu on nadal zabiega o nią i wyznaje swą miłość??? Jestem obecnym partnerem tej kobiety która po rozwodzie zakochała się w facecie, rozstała się z nim a następnie kontynuuje już w naszym związku z nim przyjażń . W ich przyjaźni - on wielokrotnie daje na to dowody że zabiega nadal o moją partnerkę, wyznaje jej wielokrotnie miłość do mnie pisze obraźliwe maile. mimo że jest już z inną kobietą. czy zasługuje na przyjaźń mojej partnerki? Ja bardzo ją kocham lecz ta przyjaźń jest dla nas absorbująca ,(może zazdrość) mimo że ufam partnerce.co mam robić ? Ona spotyka się z nim w tajemnicy przedemną i jego partnerką czy to jest przyjaźń?