Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

podajcie mi definicję ciepłej kluchy ???

Polecane posty

można być romantykiem, być bardzo uczuciowym , a zarazem nie być ciepłą kluchą... ktoś tu chyba coś pomieszał :P

to, ze jest malomowny, nie znaczy, ze nie ma wlasnego zdania :o ale widze kazdy interpretuje cieple kluchy na wlasny sposob

"prawdziwi faceci siedzą w więzieniu" ---> buahahahaha

Gość Despero_Desperski
Ehh... czyżby bycie empatycznym było cechą negatywną i potępianą, wrzucaną do worka pod nazwą "ciepłe kluchy"??? Piję w tym momencie do płaczu na filmach itp podobnych sytuacjach. Macie widzę niezłe mętliki w głowach. Wezmę przykład przyjaciela którego b. dobrze znam, aby się nad tym porozwodzić i zastanowić. Jest niesamowicie ambitny i pracowity. Ma wiele do powiedzenia na wiele tematów, stanowczo wyraża swoje zdanie i umie go obronić. Gdy zdobywał swoją kobietę był jak lew - nie do zdarcia, a do tego czuły i romantyczny. Prowadzi czy też współprowadzi dwie firmy, każda na zupełnie różnych biegunach. Pracował na to wytrwale wiele lat, kiedy inni się poddali on trwałażosiągnął sukces. Jest szarmancki wobiec kobiet ale nigdy nie uwodzi dla zabawy, chociaż warunki pozwalają mu na bawienie się nimi jak lalkami. Kobiety go uwielbiają i to w każdym wieku. Ale jak idzie na film o uczuciach, gdy widzi jak zakochana kobieta patrzy na faceta, ogólnie gdy są sceny wyzwalające emocje, te ciepłe emocje to płacze jak bóbr. Łatwo się wzrusza, pająka by nie skrzywdził. Czy to ciepła klucha, przez to że ryczy jak bóbr w reakcji na widok okazywanych emocji? Myślę że ma zajebiście rozwiniętą sfere empatii. Przyznał mi się kiedyś że ma coś na wzór kobiecej emocjnalej intuicji, że wie co ktoś w danym momencie czuje mimo że ten ktoś tego nawet nie okazuje. Czy to ciepła klucha? Ehh kobiety rzeczywiście lubią twardą rękę i coś twardego między nogami...