Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani jebusiowa

Co w tym sexie takiego fajnego?!?!

Polecane posty

Gość pani jebusiowa

Dzisiaj moja przyjaciółka powiedziała mi o swoich odczuciach na temat sexu. W moim wyobrażeniu (jestem jeszcze dziewicą:) ) sex jest to coś cudownego, romantyczne połączenie się dwóch zakochanych i spragnionych siebie ciał, rozkosz aż do bólu...a tu ona mówi, że lezy na łóżku, pokrzykuje czasami, żeby połechtać dume chłopaka i tylko czeka aż skończy...no przyznam że nie tak to sobie wyobrażałam:P to jak z tym sexem w końcu jest? przyjemny czy nie? Jak nie to czemu ludzie tak sie nim podniecają? Dodam tylko, że przyjaciółka miała wielu chłopaków z którymi spała, wiec jest mało prawdopodobne aby żaden był \"nieumiejętny\"...

Gość gbfsbsfg bntsdrfe
chyba ona jakas nieczula jest

Gość a ile bierze za godzine

dlatego że miała duzo partnerów to ma taki pogląd Seks powinien wiązać sie z potrzeba bliskości z facetem a nie na zaliczaniu kolejnych partnerów bo tak jej grozi w przyszłości oziębłość seksualna

1 Dokładnie tak jak napisał jakiś facet 2 Możliwe że chciała pokazać przed Tobą że ona to już wie tyle w tym temacie że już nic ją nie ruszy :o A ona wie że jesteś dziewicą ? bo jeśli tak to ta druga odpowiedź jest bardziej prawdopodobna :)