Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemisonnnnn

nie chce ze mną być...

Polecane posty

Gość chemisonnnnn

Ja go kocham a on nie chce ze mną być... nie chce ale też nie potrafi powiedzieć dlaczego:( ja wiem, że chce ale boi się przyszłości, nie jest jej pewien... a ja nie wiem jak mam z nim rozmawiać... życie jest cholernie niesprawiedliwe...

Gość chemisonnnnn
tak... od kilku miesięcy... wiem że mu na mnie zależy... ale nie chce... :( nie wiem czego się obawia... ehh

Gość chemisonnnnn
nie chce być a chce się spotykać, pisze, tęskni... zostało nam mało czasu... nie robi tego dla seksu jeśli ktoś sobie tak pomyśli, bo od 2 tygodni jestem chora, zanim się wyleczę jego już nie będzie a mimo to chce przy mnie budzić się i zasypiać... nie rozumiem go:(

Gość dokłaaaaadnie
bo prosi to się świnia

tak, jasne, on mówi, że nie chce z Tobą być, ale Ty wiesz, że chce, tylko sie boi :D co jeszcze wyobraźnia Ci podpowiada????

\"nie chce być a chce się spotykać, pisze, tęskni... zostało nam mało czasu... nie robi tego dla seksu jeśli ktoś sobie tak pomyśli, bo od 2 tygodni jestem chora, zanim się wyleczę jego już nie będzie a mimo to chce przy mnie budzić się i zasypiać... nie rozumiem go\" jesteś jego kołem zapasowym :D jak może mu zależeć i przy tym nie chce z Tobą być...? nie wiem jak to odbiersz ale mi to się kłoci jedno z drugim... Olej go i tyle..:D A jeżeli już był seks, to tym bardziej nie wiem czemu wierzysz w jego bajki :|

Gość girl90k
hmmm wiem co czujesz, mam podobną sytuację, tyle, że chłopak z którym się spotykam wie dlaczego nie chce ze mna byc, po prostu nie chce sie wiazac.... ja go strasznie kocham,..... i w ogóle straszna skomplikowana sprawa :(:(:(:( a jego była dziewczyna doprowadza mnie do szalu ;/ wydrapie jej oczy tipsami....

Gość trabkapowietrzna
przestan gdyby chcial byc z Toba , nic by mu nie przeszkodzilo. nie rob z siebie idiotki ! olej go i splaw. albo chce byc z Toba albo potrzebuje Cie gdy mu sie nudzi i gdy ma ochote na seks. ;/ a wszstko wskazuje na to drugie nie badz glupia

Gość anuska 31
ja mam jeszcze bardziek skomplikowan sytuacj,

Gość anuska 31
mam 31 lat on 43 zwiazek byl udany,przeszlismy wiele raze,wiele ciezkich sytuacji zyciowych,i,,,, pewnego dnia usluszalam:nie poskladamy tego,,,,,,,....... powiedzial mi to podczas mojego wyjazdu 2500 km od domu,bo sie pomylil nie chce slubu,mnie,dziecka...poprostu koniec dlaczego odpowiedz jest prosta: nie dorosl pomimo 43 lat to gnojek!!!!!!! juz mu nie pasuje to co robi ...ucieka.standard.

jezu kobity ale jestescie naiwne i do tego prosta sprawe sprowadzacie na jakies wyzyny psychologiczne. my tu rozmawiamy o facetach! nie chce z toba byc i tyle. wybierz sobie opcje: 1. nie podobasz mu sie i cie nie kocha 2. podobasz mu sie ale i tak cie nie kocha

Gość syndrom kochanki
podejrzewam, że podałabym podobne powody dla których "nie możemy być razem", jakoś się trzeba usprawiedliwić, zwłaszcza jak zależy drugiej stronie