Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuutna lady

mam męża powsinoge-smutno mi

Polecane posty

Gość smuuuutna lady

moj maz ciagle gdzies wybywa z domu a to do kolegi,a to na pilke ,a to na piwo jest mi smutno i zle nie poto bralam slub zeby teraz ogladac go przy poduszce😭

Gość smuuuutna lady
dzieki,ze w was mam oparcie😭

a moj jeszcze nie maz mnie wszedzie ze soba ciaga ...czasem bym chciala pobyc sama w domu no ale :p

Gość smuuuutna lady
wiesz nie raz mowilam,ze malo sie widzimy,ze chciala bym wiecehj czasu spedzac razem, isc na spacer, do kina cos porobic ale na obiecankach sie konczy:( czasem plakac mi sie chce bo czuje jak by mnie nie kochal:(

Gość andzik1980
rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa jesli to nie zadziala to jedziemy do fryzjerki manikiurzystki do salonu z ciuchami robimy sie na bostwo i tez wybywamy z domu :) np do przyjaciolki :D To Go troszke zastanowi :P No i obiadek niech sobie sam ugotuje Tobie tez sie cos nalezy od zycia Jesli madry facet to sie zorientuje i przestanie sie włoczyc jesli nie to trzeba bardziej radykalne srodki zastosowac :P:P:P

Gość ty też zacznij wychodzić
to on się Tobą zainteresuje

Gość ty też zacznij wychodzić
Zacznij nocować u przyjaciółek ...

Gość jak do tego dopuściłaś
to teraz się nie dziw chcesz faceta w domu to postaraj się żeby widział w tym alternatywę a nie tylko babę z którą się nudzi i nie ma o czym nawet porozmawiać

Gość smuuuutna lady
przykre,ze tak o mnie myslisz... obiecywal,ze po slubie bedziemy tylko dla siebie oczywiscie bez przesady puszczam go bo wiem,ze musimy miec jakies osobne zycia rozmawiamy na kazdy temat nie ma tematow tabu... p0oprostu zachowuje sie jak mlody chlopaczek bez zobowiazan a rodzina to jeszcze zabawa

to teraz się nie dziw chcesz faceta w domu to postaraj się żeby widział w tym alternatywę a nie tylko babę z którą się nudzi i nie ma o czym nawet porozmawiać zgadza sie ,kobiety tylko czekaja na faceta inicjatywe ...moze sama cos zaproponuj?? zaskocz go czyms...faceci kochaja kobiety z wyobraznia :)

Gość andaluzyjna
a moj nigdzie nie wybywa za to siedzi ze mna w domu i sie nudzimy razem ;P

Gość smuuuutna lady
zaskoczyc? jak zostaje w domu staram sie hak moge uwodze go ,ubieram sexi ciuszki,tule itp proponuje spacere4k to mowi"nie chce mi sie, za tydzien" a za tydz. to samo tylko pomputer, piwo,koledzy czy afceci z tego wyrastaja?:(

No niestety taka jest prawda kobiety po ślubie w przeważającej większośći przyjmują postawę roszczeniową i brak inicjatywy nadrabiają użalaniem sięnad ciężkim losem i złym chłopem

Gość smuuuutna lady
sorka za literowki

Gość smuuuutna lady
ale ja chodze na aerobic, umawiam sie z kolezankami jak maja tylko chwile to on mowi"za ile bedziesz?" ja mowie za 3 h a on"masz byc za godzine" a kiedy on idzie to mowi,ze wroci nie dlugo a wraca po dlugim czasie! nie dzwonie ,nie pisze nie chce sie zachowywac jak wariatka

"jak zostaje w domu staram sie hak moge uwodze go ,ubieram sexi ciuszki,tule itp proponuje spacere4k to mowi"nie chce mi sie, za tydzien" a za tydz. to samo" napisałam kobiety z wyobraźnią :)) przemysl to ;)

Gość bo Ty nudna jesteś
Świat jest ciekawszy, jak będziesz jojczyć, to wcale do domu nie będzie przychodzil.

to wyjdź i się nim nie przejmuj i tak prędzej czy później powiększycie statystykę rozwodów :P

Gość smuuuutna lady
a co wg ciebie zrobila by "kobieta z wyobraznia"? ja nie chce zeby to sie skonczylo ale jak przyjdzie dziecko i tak ma dalej byc to ja dziekuje bardzo zostane sama ze wszystkim:(

to po co myślisz o dziecku

Gość smuuuutna lady
juz nie mysle ale w zyciu kazdej kobeity keidys odzywa sie instynkt macierzynski jak do tego dopuscilam? mam go przywiazac do krzesla?

nikt nie mówi o przywiązaniu do krzesła jeżeli sytuacja trwa dłużej niż rok to możesz się szykować na wizytę w sądzie bo już nic nie zrobisz proste i logiczne

Gość jagodag28
czy byłybyście zadowolone z tego faktu,ze mąż bywa tylko w domu raz na tydzień lub na dwa tygodnie-tylko po kilka godzin

Gość andaluzyjna
ale kocham mojego misiaczka, zaraz pokaze jak bardzo:(;9:9;(;(;(;(;9:9;(;Op

jżeli ma taką pracę to czemu nie