Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moglam

czy moglam

Polecane posty

Gość czy moglam

Moze to glupie, ale... Mam juz prawie 18 lat, od ponad roku jestem ze swoim chlopakiem, uprawiamy peeting a ja panicznie boje sie ciazy... Wiem, ze w taki sposob, rzadko ale mozna zajsc w ciaze. Ostatnio bralismy razem kapiel. Ja bylam w stroju kapielowym, on w kąpielówkach. Do wytrysku nie doszlo. Czy jakims cudem moglam zajsc w ciaze? prosze o poważne odpwiedzi

Gość hgfde
no i masz racje . Ciaza pzed 25 rokiem zycia to porażka. W wieku 18 lat to sie dziewictwo traci a nie robi dzieci

Gość oczywiscie ze tak
jeśli oboje byliście w bieliznie a on nie miał wytrysku to jak najbardziej :-O 🖐️

Gość czy moglam
Dla mnie to nawet za wczesnie, zeby stracic dziewictwo. Wolę przynajmniej mieć zdaną matruę wrazie wpadki. To jak z moim pytaniem?

Gość czy moglam
Wytrysku nie bylo, ale przeciez z penisa wydobywa sie plyn, w ktorym sa pleminki jak facet jest podniecony nie?

Gość olalalal
No właśnie. A czy podczas peetingu jest duże ryzyko zajścia w ciążę?

Gość gość
Na bank jesteś w ciązy, gdyż plemniki z płynu przed-ejakulacyjnego szturmem zdobyły jego bokserki, następnie przepłynęły w pław w bardzo korzystnym dla ich zycia zasadowym środowisku brudnej wody wa wannie, by wedrzeć sie siłą poprzez Twój strój kapielowy. A stamtąd to juz prosta droga z przedsionka pochwy, do pochwy, stamtąd do szyjki macicy i dalej wgłab na spotkanie tego jednego, jedynego jajeczka, które na bank czekało z upragnieniem na plemniki mutanty Twojego ukochanego, nawet jesli był to 28 dzien cykłu :classic_cool:Becikowe fajna sprawa:D🖐️

Gość czy moglam
nie wspomne o tym, ze potem byly jeszcze pieszczoty w łózku.

przypomnial mi sie temat o pelzajacych plemnikach-ktos go jeszcze pamieta?? hehehe kąpać się razem w stroju to jak lizać lizaka przez szybę-zero namiętności i podniecenia-trza było na basen iść :-) a wciąże nie zajdziesz bo jak wszystko co ma białko to i sperma się zetnie w wodzie ciepłej a do tego jeszcze musi trysnąć, ale nie sądzę żeby kogoś kąpiel w strojach podniecała. pozdrawiam

Gość wwoww
masz juz prawie 18 lat :classic_cool:

Heh, nie słuchaj tych bzdur. Zbijają się z Ciebie bo to co piszesz jest bardzo naiwne :) Zajśc w ciąże wcale nie jest tak łatwo :D Twoje obawy są wręcz absurdalne :) Wyluzuj się trochę. Na pewno nie jesteś w ciązy :D

Gość MADRA DZIEWCZYNA
w zadnym wypadku nie jestes w ciazy Mialam takie samo podejsci :) I dopiero po 2 latach bycia razem zaczelismy wspolzycie :) Po maturze :) A wczesiej petting i seks oralny :) W sumie to mozesz tabletki + gumki Ale poczekaj az zdasz mature

Gość czy moglam
mądra dziewczyna dzięki wiem, moze jestem glupia, moze powinnam isc do psychologa, ale ja naprawde panicznie boje sie ciazy. z sexem czekam do matury, zeby wrazie wpadki mieć chociaz szkole... chlopak wlozy mi reke za majtki-ja juz na pewno jestem w ciazy. wiem, ze to chore! wiem tez, ze tak latwo (zwlaszcza przez peeting) w ciąze się nie zachodzi, ale skad sie wiec biora dzieci z wpadek 16-17 latków.?

Gość czy moglam
Midzena-dzieki :)

Gość MADRA DZIEWCZYNA
Ciebie wszyscy krytykuja a ty chociaz myslisz Bo takim 14, 15 latkom sie wydaja ze jak uprawiaja seks to sa juz dorosle a robia to z nie odpowiedzialnymi troche od siebie starszymi chlopakami. A o konsekwencjach mysla po fakcie. No to popros chlopaka zeby umyl rece i piescicie i rozbieracie tylko ciebie a on zostaje w majtkach i spodniach A innym razem piescicie jego a ty zostajesz w spodniach I przynajmniej bedziesz miala z tego przyjemnosc :) A seks nie zajac poczka i wcale nie jest taki super

Gość czy moglam
mądra dziewczyna mnie też się do seksu nie spieszy... mam czas. całe zycie przede mną:) zawsze mu kaze myc rece przed i oczywiscie on nie moze dotykac sam siebie w TYM miejscu xD

Gość czy moglam
ogórek mylisz sie. kąpiel, nawet w strojach potrafi być romantyczna jeśleli dwoje ludzi sie kocha ;] no i nie wiesz, co bylo dalej wiec nie zabieraj glosu :P

Gość MADRA DZIEWCZYNA
Te ktore zycie erotyczne zaczynaja od seksu nie wiedza ile traca Boskie jest poznawania siebie nawzajem kawalek po kawalku za kazdym razem o milimetr dalej A jak jest od razu seks to nie miecie pretensji do faceta ze dla niego definicja gry wstepnej to rozpiecie rozporka

Myślałam, że czasy jednak się zmieniły. :) Czasy może i tak, ale mentalność ludzi niezbyt chyba. W czasach mojej młodości śmieszyły mnie pytania w stylu: czy mogę zajść w ciążę kąpiąc się w jednym basenie z chłopakiem. Teraz coś takiego nie śmieszy, ale przeraża. Rozumiem, że można mieć wątpliwości, ale takie???? I te rady... raz Ty rób laskę będąc ubrana, drugim razem, niech on pieści Ciebie, będąc w spodniach. Jakie to romantyczne...

Gość aleś ty gupiaaa
xD

Gość czy moglam
niedoswiadczona jak już