Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assante

Dlaczego juz tak nie cierpie po kolejnej porazce sercowej?

Polecane posty

Gość assante

Po zakonczeniu pierwszego zwiazku( 3 lata-on zerwal) strasznie cierpialam, nie spalam, nie jadlam palilam non stop, kawa, straszylam ludzi wygladam i zachowaniem a po 2 zwiazku na ktorym bardziej mi zalezalo niz na 1 ( rok razem) tez cierpialam ale juz nie tak, przetlkumaczylam to sobie jakos. Wyplakalam 2 tyg i wstalam jako tako na nogi.

Gość też bardzo proszę
Jak to zrobilaś? Ja miesiac temu zakonczyłam związek, odszedł do innej. Nie moge się z tym pogodzić. Niby myslałam, że juz staje na nogi a dziś, prosze cały dzien mam dola i godzine plakałam. Bo kocham go nadal, nie wyobrazam zycia bez niego. chcę żeby wrócil i nic nie moge zrobic. bardzo mi smutno i zle.

Gość puik
Pierwszy zwiazek zaczelam w wieku 14 lat. 3.5 roku razem, zostawil dla innej. Drugi zwiazek 2.5 roku i tez zostawil i tez dla innej, trzeci 1.5 roku zostawil bo nie kochal...4 zwiazek - obecnie 1.5 roku razem, mieszkanie razem i zmierza ku koncowi. Mam 24 lata i troche tych rozstan przezylam. Jest mi smutno, ze moj zwiazek jest juz martwy , ale jestem w stanie normalnie funkcjonowac, jesc, pracowac, zyc...wynika to chyba z tego, ze juz 4 razy to przezywalam i chyba dla mnie po tylu razach latwiej jest sie pogodzic z odejsciem drugiej odoby.

Gość eeeeeeeeeeeeeehhhhh
mnie facet ktorego kochalam nad zycie zostawił z dnia na dzien, rozpaczałam dobę, a 48h pozniej byłam juz w pracy, gdzie musze byc usmiechnieta, promienna i piekna...i byłam. nikt nie wierzył, ze jestem az tak silna... lacznie ze mna. brawo dla mnie;) po miesiącu nie płakałam juz wcale. a dzieki Niemu wiem, ze moge przetrwac wszystko:) sama:)

Gość eeeeeeeeeeeeeehhhhh
...bylismy ze soba 4,5 roku.

Gość też bardzo prosze
Dziewczyny ja mam ok 30-tki, jestem po rozwodzie, a ta sytuacja rozwaliła mnie wewnetrznie. A może to ta prawdziwa miłość?

Gość ble bla ble
Ja mam podobnie, facet zostawil bez pardonu i mi sie swiat zawalil na okolo 2 tygodnie, potem znalazlam nowego, o wiele lepszego i mi tamten przeszedl. Zaluje tylko, ze sie tak bardzo staralam aby tamtego odzyskac, nie byl tego wart.