Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz sz.

W jaki sposob poderwal was wasz chlopak?

Polecane posty

Gość mateusz sz.

??

Gość mateusz sz.
mnie w ciemnym miejscu w parku . Pokazał mi swoj członek i sie zakochałem

Gość o czym mowa
po ciemku to isę nie dziwie że sie zakchałeś :P

Gadka szmatka,szmery bajesry :-) mnie dopadl na imp.platal sie za mna az dalam mu numer ,potem pisal,pisal,pisal az wkoncu sie ustawilismy i sie przekonalam do niego :-) z nim bylam najdluzej ale i tak sie skonczylo hehe.A reszta tez w podobny sposob,jakas nawijka,dobry bajer...trzeba miec gadke:-P

Gość ech..............
nawijka dobry bajer i golf II z przyciemnianymi szybami przed dicho?

poznałam go jeszcze w podstawówce ... był jedynym chłopcem w klasie który buntował się przeciwko nauczycielom i nosił szerokie spodnie :D zagadał ... " czy lubię wakację ... " :D kontakt sie urwał na pare lat, dziś znów jesteśmy razem :P

Gość malutka 23333
no wiec na początku nie chciałam sie z nim umówić ( jakoś nie miałam ochoty ) , pisał do mnie miesiąc zapraszał do kina , na spacer itp. ale mi ciągle nie pasowało -nie szukałam wtedy faceta i wprost mu o tym powiedziałam , w końcu za którymś tam razem sie zgodziłam i juz tak zostało :) a jest naprawdę slotki , ciagle kupuje mi kwiaty , zaprasza do kina , pisze fajne smsy :)) Teraz sie z tego smiejemy ze tak go spławiałam , a on powtarza ze do wytrwałych świat należy :D

Gość malutka 23333
Na pewno nie mozna sie zniechecac , jak dziewczyna nie chce sie umowic , bo jak widac to jeszcze nic nie oznacza a ja jestem zdania ze kazda kobiete facet moze zdobyc jak sie odpowiednio o to postara ;)

Gość hgfde
to dlaczego laski , ktore mnie podrywały i ktore spławiłem nie robiły tego ponownie ? CZemu sie poddawały?

Gość malutka 23333
no ja Ci na to nie odpowiem bo sama nie podrywam facetow , a juz tym bardziej nie wprost :P

pierwsze spotkanie - sprzeczka później trafił na mój zły humor i mu nawtykałam ale to go zaintrygowalo przez jakiś czas miałam jeszcze muchy w nosie, a on sobie z tego robił żarty az mu uległam, uwiódł mnie, to była jakaś chemia:)

Gość dsdsfsf
"Na pewno nie mozna sie zniechecac , jak dziewczyna nie chce sie umowic , bo jak widac to jeszcze nic nie oznacza a ja jestem zdania ze kazda kobiete facet moze zdobyc jak sie odpowiednio o to postara " pfff, ja stostuje prosta zasade, nie to nie, jak kobieta odmawia, to znajde sobie inna. Niedostepnych mi nie potrzeba

Gość fgdgbsdb
ja sama swojego poderwałam