Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bercikk

prezenty z okazji slubu

Polecane posty

Gość bercikk

przyznam sie, ze zawsze interesowaly mnie niecodzienne prezenty z okazji slubu. wiadomo, ze kazda mloda para potrzebuje wszystkiego na starcie, w nowym mieszkaniu. jakie byly wasze najciekawsze prezenty, ktore dostaliscie, albo wreczyliscie mlodej parze ?:)

moja koleżanka dostała od swojej siostry śliczny, ręcznie robiony, specjalnie na tę okazję zamawiany u stolarza składany stoliczek do serwowania śniadania w łóżku, żeby mąż mógł się wykazać ;-) bardzo mi się ten pomysł spodobał, sama chciałabym dostać coś takiego

Gość kukartka
buahaha,dobre,a ciekawe skad mloda para ma miec na nowe mieszkanie jak mieszka z rodzicami i nic jej nie jest potrzebne:)

my dostalismy od kolezanki 100 losow zdrapek.Musze przyznac ze zabawe mielismy swietna przy zdrapywaniu.

dostałam dwa źrebaki i stajnie na rok opłaconą. dopiero od niedawna konie nadaja sie do romantycznych przejażdzek we dwoje. konie zostały a z mezem sie rozstałam :)

Gość do kukartki
kukartka, jesli nie wiesz jakie scenariusze moze napisac zycie, znaczy sie, ze twoj czas jeszcze nie nadszedl. takich mlodych par co kupuja swoje wlasne mieszkanie jest niewiele, ale takich ktore ze soba mieszkaja od groma. poczekasz a zobaczysz sama. co do prezentu to ja mojemu bratu kupuje za dwa tygodnie baterie lazienkowe i kuchenne. ale nie zwyczajne, tylko Oras, to polska firma , ktora tworzy produkty nawiazujace do malarstwa i formy kubistycznej. strasznie nowoczesne a zarazem eleganckie. oni tam nie maja takich rzecxzy, mieszkanko jest po prababci, troche zapuszczone, wiec taki powiew nowoczesnosci na pewno im sie przyda!.

Gość Misiaczka82
do kukartka - widzisz nie wszyscy biora slub w wieku 21lat, niektorzy koncza studia, pozniej sobie pracuja, uzbieraja na slub i wesele, zeby rodzicow nie obciazac i czasami nawet decyduja sie na 'szalenstwo' w postaci 15letniego kredytu na mieszkanie :))

Gość janeczek
a przy zakupie oras mozesz wygrac wycieczke do paryza, podwojny prezent, podwojne szczescie i niespodzianka:)

Gość ferrol
a ile trzeba się przy tym naklikać, żeby wypocić odpowiedni czas... to jest dopiero sztuka. Jednak jak chce się jeździć na prywacie, w godzinach pracy. No i nadgodziny... Trzeba skompletować pomieszczenie gospodarcze.

Gość znalezisk
Chcesz jechać do Paryża? To klikaj i nie gadaj :) Jak zejdziesz do poziomu 50 sekund, to pogadamy... w Paryżu

Gość jeżyk z gołębiowa
hehe, mi sie nie udaje, cienki jestem w te klocki, a kurcze wygralbym sobie wycieczke do paryza :D:DD:D

Gość moja koleżanka dostała
koc i pokrowce na fotele, które im ani odrobinę nie pasują do mieszkania. lezy to na tym ich wypoczynku i straszy.

Gość KariS
Gratuluję oryginalnego podejścia do tematu założenia domu, rodziny. Gdy będziesz miał lat 40, w końcu do Ciebie dotrze, że tak naprawdę nie masz nic. Czy tego chcesz? Wracając do tematu, też już mi się udało ułożyć te puzzelki i teraz pozostaje, chyba tylko czekać, nie? A i jeszcze mam pytanie, czy warto grać kilka razy, żeby było więcej zgłoszeń?

Gość o jakiej grze mowicie
???

Gość ancur
Moja siostra (wraz z grupką innych harcerzy) poszła w minione wakacje na ślub koleżanki z harcerstwa. Pan młody równiez działał w Związku, zakładali nawet jakąś własną drużynę, która teraz całkiem dobrze sobie radzi. Dostali od owej grupki bardzo uroczy prezent: mały mundurek zuchowy:) Słyszałam też, że inni moi znajomi podarowali młodej parze składaną kołyskę drewnianą:)