Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to pytam ja

czy to rak sutka u mojego psa?

Polecane posty

Gość to pytam ja

Dziś odkryłam guza, a w zasadzie jakby ziarno fasoli pod skórą obok sutka u mojego pas- 7-letniej suki. Wie ktoś może jaka moze byc tego przyczyna? Rak, a moze cos innego?

Gość smutne ale....
moja miala to samo.Wycieli jej,oddalismy do badania,okazal sie zlosliwy.Mijaja 3 lata od wciecia,jak narzie odpukac,moja kochana sunia jest zdrowa.Nie czekaj,idz do weternarza.

Gość a moze to kleszcz ...jak sie
opije to tak podobnie wygląda /

Gość cio
prawdopodobnie rak..moja kochana kotka na to umarla, nie zwlekaj idz do weterynarza. u zwierzat rak bardzo szybko postepuje, operacja moze znacznie przedluzyc zycie

na podstawie tego możemy się tylko domyślać, że coś strasznego się pod tym kryje..ale nie zwlekaj.. idz do weterynarza.. zrobią jej usg.. tak jak mojej psiuńce w ubiegły czwartek jak się dowiedziałem, że mogę ją stracić.. wykryto u niej ropomacicze.. w sobotę miała wszystko wycinane.. przeżyła jak nieiwle psów mającychtakie coś.. dziś jest całkiem innym psiakiem.. najwazniejsze, że żyje..

witam. pare dni temu wyczulam u swojej suczki guzka przy sutku oczywiscie poszlam do weterynarza dostaje zastrzyki moze sie wchlonie jak nie to mowi ze trzeba bedzie wyciac macice i jajniki i oczywiscie goza strasznie sie boje i nie wiem co robic. nie wiem co moze sie stac. sunia w kwietniu skonczy 10 lat. pomocy moze ktos juz przechodzil taki przypadek i moze mi cos wiecej o tym napisac.?