Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drakońska dieta

moda a tusza ... to neisprawiedliwe !!!

Polecane posty

Gość drakońska dieta
GLUTTER hahaah potem zobaczysz jak to z tymi ciuchami jest :P

Gość drakońska dieta
no nie wiem dycha to też rany boskie :D

Gość wszystkie***
te diety cud są ch*** warte , nie moge schudnąć a mój mąż stracił na mnie ochote i chodze w ciuchach obszernych bo tuszuje to cheh a one są beznadziejne

no takie diety cud sa chuja warte...juz chyba lepiej jakos sie ograniczyc z zarciem i czekac dluzej na efekty niz sosowac przed 2tyg super diete a potem wracac do wielkiego zarcia sprzed diety;)

Gość drakońska dieta
uprzedzam że to nie tyczy tej diety czyli mnie :D chociaż ch*** warte brzmi dwuznacznie w tym wypadku :D

Gość drakońska dieta
wszystkie ale masz racje , wraca się po nich do stanu poprzedniego albo i przybiera

Gość smakołyk_
buuuuuuuuuuuuahahahhahahaha te różowe rajstopki i czułenka żółte buuuuuuuahahahahaha

Gość drakońska dieta
smakołyk poszłabyś tak na impreze ?

Gość poziomkowy-sorbet
niestety taka jest prawda jak juz ktos tu sie wypowiedzial, ze na dziewczynach powyzej 42 44 rozmiaru juz nawet najmodniejszy ciuszek dobrze nie wyglada. a moze zamiast kupowania coraz to wiekszego rozmiaru bądz caly czas tego samego to moze dietka i silownia ? mysle ze to nieglupi pomysl od razu poczujecie sie lepiej :) ja zaczynam od jutra :) pozdrawiam Was serdecznie

Gość no nie wiem gdzie kupujecie
Lady nie radze jeść w ciązy w Macdonald'sie..... te produkty mają strasznie dużo soli w sobie- ona zatrzymuje wodę w organiźmie, co i tak w ciazy wystepuje samoistnie przez hormony.....opuchnięcia gotowe no i te konserwanty.... ja radzę po prostu polubić zdrową kuchnię, np. polędwica wołowa usmazona na krwisto (witaminy, natyralny smak bez soli i konserwantów) zamiast schabu w tłustym sosie, sałata polana oliwą z oliwek, zamiast smietaną, warzywa na parze zamiast na maśle..... ja prawie nie sole, nie przyprawiam, nauczyłam się delektować naturalnym smakiem potraw..... dlatego bardzo dbam o jakosc produktów, takiej dobrej jakości poledwicy np. nie trzeba polewac dodatkowym sosem- bo jest pyszna sama w sobie..... herbaty zielonej nie trzeba słodzić, działkowy kalafiorek jest tak pyszny sam w sobie, że tłuszczenie go masłem uważam za profanację :D zobaczysz jak zasmakujesz w takiej kuchni nigdy nie wrócisz do mac donalds'a..... ja dziś akurat byłam w trasie z kolegą z pracy, normalnie nie mogłam zamówic niczego oprócz kawy, dosłownie brzydziło mnie to jedzenie, a on sie zajadał.....

Gość drakońska dieta
poziomkowy sorbet robisz smaka :D

Gość drakońska dieta
no nie wiem Ty dobrze piszesz, ale czasem tak najdzie ochota na schaboszczaka z przypiekanymi ziemniakami :D

Gość wielki szacun
dla no nie wiem dla samozaparcie

Gość mędzy nami
ciuch w rozmiarze XXL nie prezentuje się jak ten w rozmiarze M dlatego rozmiarówka nie zawyża

Gość przechodzień**
fajnie pisze ta nie wiem, mądrze, pozdro :)

Gość jedne zazdroszczą drugim
te szczupłe chcą trochę ciała a te grube stosują diety, jedne i drugie narzekają na brak ciuchów

Gość drakońska dieta
jeszcze dodam, że moja znajoma tak się wkurzyła, że otworzyła sklep z rzeczami dla tych bardziej rosłych, zobaczymy czy to był strzał w 10tke

Wydaje mi się że najlepszą dieta jest dzielenie wszystkich posiłków przez połowę i kilka cwiczeń co wieczór. Jest to dość dobre (W każdym razie się nie mdleje po 4 dniach diety)

Gość drakońska dieta
Meredith ta dieta to ŻM tak?:)

Przyznam szczerze że nei wiem. Sama to wymyśliłam po tym jak usłyszałam rozmowę 2 dziewczyn które zastanawiały się czy ja przypadkiem w ciąży nie jestem.

ŻP - czyli żryj połowe ---- polecam, tylko trzeba miec troche silnej woli i rzeczywiscie o polowe mniej wszystkiego jesc :-)

Gość grubaska***
a mi dobrze z tuszą, gdyby nie te wsiowe ciuchy :D

Gość drakońska dieta
Meredith gratuluję silnej woli :)

Gość mgliście*
skąd tej silnej woli brać :D hihihi

Gość i wszystko się znowu do
tak jak już wcesniej wspominałam, głodówka nie ma sensu!jedzcie ile chcecie, w jakich ilościach chcecie ale zdrowe produkty, bez tłuszczu, ewentualnie jogurty, serki hohland np są dobre, jako wspomagacze to polecam activię, herbatki figura itp, ale głodówki nie mają sensu, po prostu zmieńcie produkty, którymi się odżywiacie no i ćwiczenia przede wszystkim, bo co z tego, że schudniecie jak potem zostają fałdy skóry jak po liposukcji:D, trzeba mieć jędrne ciałko, pozdrawiam :)

Gość drakońska dieta
i wszystko :) silnej woli jeszcze cały zapas trzeba :D

Gość pk_
i apel do krawców !!

Gość drakońska dieta
o rozszerzenie rozmiarówki dodajmy

Gość kobiety
jako mężczyzna apeluje popatrzcie w lustro zanim wyjdziecie z domu