Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziewczyny, czy mozecie mi doradzic? na pewno bedziecie to wiedziec

Polecane posty

poszukuje jasno rozowego blyszczyka ale takiego ktory na ustach bedzie bez srebrnej, metalicznej poświaty... oraz nie bedzie podkreslal skorek, i nie bedzie sie na nich ważył... osobiscie odkad wyprobowalam w sklepie blyszczyk lancome jestem w nim zakochana ale ta cena:/ znacie jakies fajne blyszczyki za max 20 zł?

Gość dominisiaaaaa
rozowy w tubce w rossmanie- bardzo tani a jest super albo maybellin ale nie zaden shine tylko gloss shine- bez drobinek blyszczacych tylko z polyskiem lustrzanym- ja tych 2 uzywam i jestem super zadowolona. Uzywalam tez przez rok Juicy Tubs z Lancome i zadne z w/w blyszczykow nie sa az tak geste i tak dlugo nie pozostaja na ustach ale sa naprawde ok :)

dzieki bardzo:) a jaka jest cena tego blyszzyka lub firma (zebym wiedziala,ze to ten? :) a znasz jeszcze jakis fajny i tani z drobinkami, zapomnialam zaznaczyc ze na takim najbardzie mi zalezy:) chyce typowo letni blyszczyk mieniacy sie w sloncu:)

Gość jeje
polecam blyszczyk paloma nr 12-taniutki (ok 10zl) ale super kolorek,lekki róż,nie swieci sie jak psu jajca,moja kolezanka miala go pierwsza,jak zobaczylam jakie to cudenko,to od razu polecialam do drogerii.

kiedys mialam z palomy i rzeczywiscie byl super:) tylko strasznie sie wlosy do niego kleily co mnie irytowalo okropnie... sprobuje w drogerii moze nie bedzie taki gesty i keljacy jak tamten:) kolory sa super:)