Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

Gdy nie ma sie pieniedzy nie ma co robic.....

Polecane posty

annas1987 Wiec ciesz sie ze nie zylas 100 lat temu, nawet bys nie wiedziala co to kino, kregle... Brak Ci wyobrazni, rusz troche glowa :) jak ktos wyzej wspomnial ksiazki sa za darmo, spacery tez, internet masz:/ to chyba jeszcze nie tak zle? poznawaj ludzi, rozmawiaj z nimi, rozwijaj sie zebys miala o czym rozmawiac. Na weekend mozecie sie w ladna pogode wybrac na jakis piknik za miasto, ze znajomymi lub sami.

sardynka6 no walsnie sluszna racja nie mam wyobrazni na spedzanie czasu dlatego wiec zalozylam topik :D piknik dobra sprawa :D

Gość żabcia - kum kum
no własnie :) a co moze bym cos kupila :)

Jak to jest, ze ja sie nigdy nie nudzę??? Kyyrene, jak byłam chora i musiałam lezeć to mi mloda dała laptopa do łózka i sie przestałam nudzić:D:D:D

Gość 7 mcy i slub
Podobno tylko GŁUPI ludzie się nudzą. Albo tacy którzy nie mają ze sobą o czym gadać, sa sobą znudzeni. Ja jestem z moim ukochanym juz 6 lat i nigdy nam sie nie nudzi. Włóczymy sie na spacery, wybieramy za miasto, i w domy przy winie czy piwku i pizzy mozemy do drugiej w nocy gadać. O seksie nie wspomne :classic_cool: ale nie mamy po 19 lat ani dziecka. Moze dlatego mamy o czym gadać :D

wtedy nie było mnie stać na laptopa :P co prawda przyjaciółka poszła do biblioteki i mi naznosiła książek...po czym okazało się, że wszystkie już czytałam :D:D:D ale jak już miałam tyle siły, żeby siąść do komputera, to było po nudzie :D:D

Gość żabcia - kum kum
oryginal?

Gość łeee podróby
sprzedaje, oszustka 😡

oszustka? wg mnie jesli ktos znajduje na allegro perfumy czy ubrania, kosztujące 30% sklepowej ceny, albo i mniej, to raczej tylko swoją głupote moze winic, jesli mysli, ze to oryginały

Gość czas spedzamy zwykle w domu
ja tam moge nosic podroby... Byle tanio :D

Ja buty puma podroby mam juz 2 rok i jak nowe sa ciagle a jak kupilam oryginalne to starczyły na jeden sezon letni....A zeszta u nas w sklepie oryginalnym same podroby hehe..

kto oszczędza na jakości ten dwa razy wydaje- nie waro oszczedzać na kosmetykach, ubraniach, butach, samochodzie, meblach, artyk. gospodarstwa domowego, lepiej mniej ale dobrej jakości.

doprawdy..... hmmm ja mam inne zdanie na ten temat chociaz z samochodem ci racje przynam i perfumami....

Jako ciekawostk epodam, że bardzo dobrej jakości podróbki bądź nie podróbki bo i tak i tak wielkie koncerny tam wszystko produkują można kupić bardzo tanio w Turcji:)

akurat jesli chodzi o ubrania, to mozliwe ze podróby są lepszej jakosci - wezmy takie włoskie ciuchy - moja kurtka od Prady po roku w zasadzie jest juz jest szmatą... podobnie jest z dżinsami... dla Włochów liczy sie design, ale nie jakosc

Gość czas spedzamy zwykle w domu
Z ubraniami sie nie zgodze!! W butach za 10zl chodze juz 5 rok :D Na ciuchy tez wiecej nie wydaje :P Wcale sie nie pruja :D Na innych rzeczach (samochod, sprzet elektroniczny) to faktycznie nie mozna skapic za bardzo ;) I Jak juz sie kupuje to cos dobrego. Ale ciuchy? :D

tanie ubrania i buty najczesciej sa wykonane ze sztucznych materiałów- kwestia zdrowia, ale jak lubiszto nie dyskutuje.

to jak mówimy o oszczędzaniu : w ciucholandach można dostać czasami naprawdę fajne ubrania za śmieszne pieniądze :) A jaka frajda z udanego polowania :D

kasa nie pomaga w rozrywce, to nie prawda, liczy sie własna inwencja twórcza, pomysły, wesoła natura,ja np mam pieniążki a i tak wieje nuda bo mąż zajęty komputerem 24h na dobę a co nie zaproponuje to tylko słyszę: później,teraz nie mam czasu ... jak nie ma chęci i pomysłów to i kasa nie pomoże!