Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Idzie wiosna wlasciwie juz przyslzaa wiec zaczynam temat

Polecane posty

Jak powstrzymac swoj poped seksualny,aby zupelnie nie zglupiec. Robi sie coraz cieplej wiadomo hormony buzuja(kobiety zakladaja sukienki wiadomo to dziala) szybko sie czlowiek podnieca(przynajnmiej ja) no i jak to zrobic,zeby nie dac sie zwariowac cos zrobic ze soba,zeby nie miec ochoty na teges. Czyli mowiac wprost co zrobic,zeby nie chodzic naladowany jak termos i nie dac sie zwariowac.

Gość konia wal
🖐️

A otym slyszalem ja nie mowie,ze jakis niewyzyty jestem czy cus tylko moze warto czasami troche to zmniejszyc. Ale poprzez masturbacje jeszcze bardziej sie czlowiekowi chce wiec to nie jest rozwiazanie

Gość Koń
wypraszam sobie :o

nic innego Pawełku jak znaleść sobie jakąś pannę...Paweł to takie ładne imie...

Hihi, a co to będzie latem ? Strach się bać :D Pozostało Ci nosić ze sobą przenośną lodówkę i robić okłady z lodu. 🖐️

Muszti....weź przestań z tą zazdrością...Paweł jest ładnym imieniem...bo tak nazywa się mój syn hydro jedna :O

Pani Musztardo ktos tu do kogos pije :). Widocznie pani Matyldzie tez chce sie czasami teges:)

Lodowke to moze nie,ale czasami cos na ochlode napewno sie przyda wiadomo boze kobiety straszne wy jestescie :)

Nie no ja nie mowie o tym,ze caly czas dzien i noc tylko czasami jest tak,ze jak widze ladna dziewczyne( ladnie pachnaca no ogolnie wiadomo jak to z kobietami bywa )w autobusie tramwaju czy gdzie indziej to po prostu mam ochote wziasc powiedziec dziewczynko tu i teraz,ciii to tylko moja fantazja wiec otrzeziwenie przychodzi kiedy wchodzi kanar i prosi o bilety do kontroli

A ja ostatnio zagadałem kelnerkę. Chwilę pogadaliśmy i poszliśmy na zaplecze. Macanko było wspaniałe a jak ona uroczo nago wyglądała. Cudo, mógłbym na nią nagą patrzeć godzinami. Dałem jej 100 zeta jako \"napiwek\". Też chłopie zagadaj z panienką co ci się podoba, swoją wypowiedź poprzyj odpowiednią stówką i napewno się laseczka zgodzi, przynajmniej napewno rozbierze się do naga.

Każdy tu radzi, a nikt nie wpadł na jakże oryginalne rozwiązanie - znaleźć sobie kobietę. I najlepiej chętną do igraszek o każdej porze roku :)