Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka szara 28

czesne-pomozcie

Polecane posty

Gość myszka szara 28

mam taki problem w 2000 r zaczelam studia lecz po I semestrze zrezygnowalam aby podjac nauke na innej uczelni, teraz rok 2008 dostaje pismo z wezwaniem do zaplaty jakijsc zaleglosci z tej pierwszej uczelni, dowody wplaty w koszu dawno bo troche czasu minelo, a oni cos pisza o komorniku, co robic????????

Gość myszka szara 28
nikt nie doradzi?

Gość myszka szara 28
no wlasnie nie wiem ile lat musi minac zeby sie przedawnila, cos slyszalam o 5 latach ale nie jestem pewna a jechac tam nie mam mozliwosci zeby zapytac o co im chodzi dokladnie a placic tez nie mam zamaru bo niby za co??

Gość mezalians3
A dlaczego w momencie rezygnacji nie rozliczyłaś się z uczelnią? Takich "odpowiedzialnych" mamy studentów - przyszłych pracowników??? Myślenie, myślenie...

Gość myszka szara 28
rozliczylam sie wszysko bylo w porzadku tylko ze w momencie wyjazdu z kraju wyrzucilam wszystkie dowody wplaty itp a bylo to rok temu. wiec nie wiem co robic

Gość myszka szara 28
czy moge sie powolac na to?-Art. 118. (35) Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat dziesięć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - trzy lata. prosze doradzcie