Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florapol

umiesz liczyc licz na siebie

Polecane posty

Gość florapol

w sobotę moj małzonek mnie pobił, zadzwoniłam do mojej matki a ona zbagatelizowala problem do tej pory nawet nie zadzwonila by zapytac czy jest ok? wczoraj z nia rozmawialam i okazalo sie ze nie mam co liczyc na wsparcie czyli jak sie wyprowadze od damskiego boksera to wprost na bruk zycie jest piekne

Gość florapol
no wlasnie niestety wszystkie maja swoje problemy musze sie jakos zmobilizowac i nie poddawac ale szczerze powiem ze dobiło mnie to okropnie czemu moja mama chce abym zyła z kims kto mnie w ten sposob traktuje, tego nie pojmuje czy boi sie ze bede na niej w jakims sensie pasozytowac? nic mi nie przychodzi do glowy

Gość uuuuuuuuuuu
marnie

Gość abcedeeeee
dokładnie nigdy nikomu nie nalezy ufac

Gość to po coś się pchała do chłopa
za kutasem do niego pobiegłaś???? Wtedy mamusi nie słuchałaś, a teraz to już za póxno....

Gość florapol
no akurat sie nie pchalam, slub wzielam bo on do wojska isc nie chcial

Gość no nie wiedziałam
e slub bierze się ze względu na wojsko, myslałam, że ślub bierze się jak się dwoje ludzi kocha, a tu masz babo placek - bierze ślub bo facet chce do wojska

Gość florapol
NIE CHCIAŁ ISC czytaj uwazniej

Gość MALINKAPIASKI
po pierwsze jak cie pobil to powinnas zawdzonic na policje a pozniej zalatwiac sprawe w miejskim osrodku pomocy spolecznej sa domy dla samotnych kobiet i po drugie sie rozwiesc potrzecie znalesc zajebistego faceta ja bym z takim chujem nie bya i jeszcze jedno uwazam ze on cie nie kocha skoro podniosl reke raz podniesie drugi jak bym mu dala popalic jeszcze bym na obdukcje poszla i do gazet zrobilabym mu taka mare ze masakra :0