Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia mania

koszmarny kolor

Polecane posty

Gość ciocia mania

kupiłam farbe do włosów miał wyjść ładny czarny z odcieniem fioletu tak napisane było zresztą kobieta w kosmetycznym tak też twierdziła że na mo kolor włosów rewelka a wyszły mi cholernie rude jak bym pod rynne zardzewiałą trafiła , kogo oskarżać poradzcie

Gość dlatego ja farbuje u fryzjera
kaska idzie troche ale za to kolor bajeczny i trwały. polecam

Gość ciocia mania
też tak robiłam ale teraz brakło mi czasu i myślałam zrobić to sama a teraz wyjścia niemam musze iść bo jak ide ulicą tonormalnie świece jak słońce

Gość ale co za farbe kupiłas
bo musiała byc do d..y skoro zamiast czarnego wyszły rude..pierwsze słysze, z reguły rude wychodza przy farbowaniu na blond..zalezy tez jaki kolor miałas wyjsciowy, ale czarny z reguły wszystko pokrywa, no moze miałas czerwone włosy wczesniej?:P kup moze jakas drozsza forba np loreal i pokryj te rude włosy, ewentualnie idz do fryzjera

Gość adsadsad
wiecie co z tymi farbami z lorela to też jest różnie chciałam uzyskać swój naturalny odcień jasnego brązu miałam własnie farbe z loreala jakiś tak jasny brąz i tak mi wyszły rude niby był odcień zimy bo z takiego nie powinniem wyjść rudy i tak dupa .no i mój następny krok był taki że bratowa z salonu gdzie pracuje przyniosła mi profesionalną farbę niby ok ale po paru umyciach robi się rudy już mi sie płakac chce

Gość Listopadowa Skorpionica
a sprawdziłaś numer z opakowania i z tubki?? Może w opakowaniu była inna tubka?? Nie wiem czy jest sens reklamować lepiej kupić nową farbę i zafarbować jeszcze raz. Bo wyjścia są 2 albo jest tak jak napisałam albo farba była baaaaaaaaaaardzo stara bo czarna farba na obojętnie jaki kolor włosów położona zawsze złapie na czarno więc wesz jak jest...

Gość beatriczee
moze fałszywa jesteś............