Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciocia mania

koszmarny kolor

Polecane posty

Go艣膰 ciocia mania

kupi艂am farbe do w艂os贸w mia艂 wyj艣膰 艂adny czarny z odcieniem fioletu tak napisane by艂o zreszt膮 kobieta w kosmetycznym tak te偶 twierdzi艂a 偶e na mo kolor w艂os贸w rewelka a wysz艂y mi cholernie rude jak bym pod rynne zardzewia艂膮 trafi艂a , kogo oskar偶a膰 poradzcie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dlatego ja farbuje u fryzjera
kaska idzie troche ale za to kolor bajeczny i trwa艂y. polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciocia mania
te偶 tak robi艂am ale teraz brak艂o mi czasu i my艣la艂am zrobi膰 to sama a teraz wyj艣cia niemam musze i艣膰 bo jak ide ulic膮 tonormalnie 艣wiece jak s艂o艅ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co za farbe kupi艂as
bo musia艂a byc do d..y skoro zamiast czarnego wysz艂y rude..pierwsze s艂ysze, z regu艂y rude wychodza przy farbowaniu na blond..zalezy tez jaki kolor mia艂as wyjsciowy, ale czarny z regu艂y wszystko pokrywa, no moze mia艂as czerwone w艂osy wczesniej?:P kup moze jakas drozsza forba np loreal i pokryj te rude w艂osy, ewentualnie idz do fryzjera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adsadsad
wiecie co z tymi farbami z lorela to te偶 jest r贸偶nie chcia艂am uzyska膰 sw贸j naturalny odcie艅 jasnego br膮zu mia艂am w艂asnie farbe z loreala jaki艣 tak jasny br膮z i tak mi wysz艂y rude niby by艂 odcie艅 zimy bo z takiego nie powinniem wyj艣膰 rudy i tak dupa .no i m贸j nast臋pny krok by艂 taki 偶e bratowa z salonu gdzie pracuje przynios艂a mi profesionaln膮 farb臋 niby ok ale po paru umyciach robi si臋 rudy ju偶 mi sie p艂akac chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Listopadowa Skorpionica
a sprawdzi艂a艣 numer z opakowania i z tubki?? Mo偶e w opakowaniu by艂a inna tubka?? Nie wiem czy jest sens reklamowa膰 lepiej kupi膰 now膮 farb臋 i zafarbowa膰 jeszcze raz. Bo wyj艣cia s膮 2 albo jest tak jak napisa艂am albo farba by艂a baaaaaaaaaaardzo stara bo czarna farba na oboj臋tnie jaki kolor w艂os贸w po艂o偶ona zawsze z艂apie na czarno wi臋c wesz jak jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatriczee
moze fa艂szywa jeste艣............

Udost臋pnij ten post