Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzio bym chcala

TAK BARDZO BYM CHCIALA ZEBY ON SIE JUZ OSWIADCZYL

Polecane posty

Gość tak bardzio bym chcala

Jestemy razem ok 5 lat, mamy po 24 lata, a on nic :(

Gość oj ja tez mam takie marzenie
z moim mezyzna jestesmy juz 4 lata i tez chcialabym palnowac przyszlosc z moim facetem z tym ze u nas jest klopot bo moj facet jeszcze nie przedstawil mnie swoim rodzicom :(

Gość zart nie
jestescie tak dlugo i nie przedstawil Cie rodzicom?? wspolczuje. zastanowilabym sie czy traktuje Cie powaznie

Gość oj ja tez mam takie marzenie
właściwie to nazywa mnie mobilnym futerałem na penisa

Gość Aisza 24
Mam podobne zdanie do Poprzedniczki, skoro Cię jeszcze nie przedstawił Rodzicom, tzn. że 1. albo nie traktuje Cie powaznie 2. albo sie Ciebie wstydzi z jakiegos powodu, nie wiem wyglad, status spoleczny 3. z powodow wyzej wymienionych wstydzi się swoich Rodzicow, nie wiem domu, czy tez jakiejs patologii w Jego Rodzinie Oczywiscie ta sa wszystko dywagacje, powodow moze byc wiele a te moga byc irracjonalne, mam nadzieje, ze Cie nie urazilam, bo to akurat mi przyszlo do glowy i widocznie chcialabys z kims o tym porozmawiac, skoro to tu napisalas A co do Autorki topiku. Ja jestem ze swoim Chlopakiem 2 lata i tez jeszcze mi sie nie oswiadczyl, ale mysle, ze nastapi to juz w pazdzierniku, ale zauwazylam jedna przypadlosc, ze jak na poczatku miedzy nami nie bylo tak super, jak teraz, to nie bardzo o nich wspominal. a teraz coraz czesciej. Moze w Waszym zwiazku czego jednak brakuje, bo 4 lata to naprawde bardzo duzo, a 24 lata to mysle,ze wcale nie jest za wczesnie na oswiadczyny szczegolnie przy takim dlugim stazu:) pozdrawiam i sugeruje nie naciskac na Chlopaka, bo to Go moze zrazic, moze napisz cos wiecej o Waszych relacjach to moze wspolnie cos wymyslimy, dlaczego sie tak ociaga:)

Gość jgjfjfhff
dziewczyny nie ma co sie spieszyc ani naciskac - mój się oświadczył po miesiącu - po 8 byliśmy juz małżeństwem - a teraz po ponad 5 latach z chęcią bym wróciła czas... na wszystko jest czas...

Gość Aisza 24
Oczywiscie,ze naciskanie i wywieranie presji jest jak najbardziej niewskazane, oczywiscie,ze na wszystko przyjdzie czas i czasem sie moze zalowac decyzji, ale jak Oni sa juz tyle lat ze soba, to mysle,ze to nie jest pochopna decyzja, a o przedstawieniu Rodzicom to chyba nie ma czego komentowac, kazdy by sie glupio czul:(