Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syli1987

do Andzi...

Polecane posty

Gość syli1987

witaj Andzia.mam takie pytanko.moze sie też znasz na stylizacji paznokci?czy moglabys doradzic jais kurs stylizacji ktory jest naprawde profesjinalny.najlepiej w miare długi.ok tydz nawet 2.bo uzawam ze lapeiej poswiecic wiecej czasu by sie nauczyc czegos niz tylko papierek miec...chodzi mi by było naprawde duzo praktyki.manimalna ilosc teori.i zauwazyłam ze kursy takie maja czesto w programie manicure i pedicure.otóz nauka tego mnie nie interesuje gdyz tego sie ucze w szkole kosm...czy znasz moze jakis taki kurs który by spełniał moje wymagania...cena obojetna i moze byc cała Polska...

Gość Andzia.
jeb się

Gość andzia20066
witaj jezeli pytani było do mnie:)polecammkursy oferowne prez firmę NAIL DESIGN można znazeżć chyba ich strone w internecie jest to solidna i profesjinalna firma kursy są dość krótkie nie wiem czy trwają nawet tydzię ale teorii jest bardzo mało zakończone są oczywiście profesjonalnym certyfikatem w dwóch językach polskim i angielskim narzaie tylko ten mogę polecić ale jeżeli czegoś się jeszcze dowiem to napisze pozdrawiam:)