smutasek1100 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 juz od kilku miesiecy sie staramy i nic z tego nie bedzie,brzuch mnie juz boli jak zwykle tydzien przed miesiaczka :( smutno mi strasznie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 a robiłaś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek1100 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 nie bo jestem tydzien przed miesiaczka,ale po co mam robic,brzuch mnie boli czyli oznacza to dla mnie ze miesziaczka tuz,tuz....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natasza 78 Napisano Kwiecień 3, 2008 Smutasku, przytulam cię mocno. Jak ja doskonale znam ten ból, staram sie już 2,5 roku, więc sobie wyobraź co czuję, gdy po raz kolejny przychodzi okres. Masakra :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flesz Napisano Kwiecień 3, 2008 aż sie dziwie twojemu facetowi że tyle wytrzymał z taką bezużyteczną dziurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natasza 78 Napisano Kwiecień 3, 2008 bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek1100 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 Nataszko wsplczuje....zycze ci powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 przykre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość My kobiety .... Napisano Kwiecień 3, 2008 Bardzo cierpimy z tego powodu przechodziłam to co ty przez długi długi czas , byłam zmuszona w końcu zdecydować się na leczenie no i efekt jest taki że mam kochaną córeczkę , może czas zrobić badania zacząć kurację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia1 Napisano Kwiecień 3, 2008 trzymam za Was kciuki-sama nie staram jeszcze o dzidziusia ale wyobrażam sobie to oczekiwanie, nieraz bolesne...Pozdrawiam i wierzcie, że wreszcie sie uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach