Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis koles

problem ?

Polecane posty

Gość jakis koles

Witam hmm mam problem z natury glupi prosze tylko sie nie smiejcie .. Wiec mam 18 lat i jestem prawiczkiem glupie nie ? Hmm takbrzydki to nie jestem tylko poporstu nie moge znalezsc laski nie wiem dlaczego juz mnie dobija ta masturbaacja na jakis filmach itp ;/ Czy stracilem cos ze nie zrobilem tego wczesniej ??

Gość arabesca
to sexu trzeba dojrzeć, a 18 lat to wcale nie jest tak dużo...Radziłabym ci najpierw znaleść dziewczyne, którą naprawde opkochasz, bo tylko wtedy sex może być czymś przyjemnym

Gość jakis koles
arabesca wiesz mialem taka dziewczyne kochalem ja najbardziej z moich wszystkich myslalem ze to bedzie ta... ale niestety nie wyszlo z nia i od tego czasu poporstu nie umiem z inna laska byc nie wiem czemu ;/

Nie przejmuj sie!Jestes jeszcze mlody i to ze nie ruchasz tu i tam to ci sie chwali ;-) na pewno znajdziesz jeszcze nie jedna laske z ktora TO zrobisz i to szybciej niz Ci sie wydaje.....Wiadomo ze hormony szaleja,a krew nie woda...ale nie masz powodu do obaw ;-) Moze ta dziewczyna byla taka twoja \"pierwsz\" do ktorej cos czules,ale zycie przed toba,na bank nie jeden zwiazek i mnooooostwo doswiadczen :-) nie ma sie co przejmowac

>jakis koles >Witam hmm mam problem z natury glupi prosze tylko sie nie smiejcie .. Każdy z nas miał kiedys 18 lat, nie ma w tym nic śmiesznego. To dobry wiek dla chłopaka. >Wiec mam 18 lat i jestem prawiczkiem glupie nie ? Nie. To nie jest głupie. Jedynie człowiek który nie wiele wie o życiu nazwie taką postawę głupotą. >Hmm takbrzydki to nie jestem tylko poporstu nie moge znalezsc laski Nie lubię tego określenia. Nie lepiej dziewczyny ? ;) >nie wiem dlaczego juz mnie dobija ta masturbaacja na jakis filmach itp ;/ Nie wiesz ? Nie słuchaj opini autorytetów, szukaj informacji u źródła. Zajrzyj na forum: http://www.onanizm.pl/ i zapytaj tamtych ludzi co o nim sądzą o masturbacji. Na ile im pomogła w życiu, a na ile je rozpiepszyła. Poczytaj posty na tym forum - warto. >Czy stracilem cos ze nie zrobilem tego wczesniej ? Póki co nie wiele. Nie rozmieniaj się na drobne, nie warto. Masz 18 lat inwestuj w siebie, to akurat ma sens. Oczywiście decyzja należy do Ciebie.

Gość jakis koles
>Na ile im pomogła w życiu, a na ile je rozpiepszyła. Poczytaj posty na tym forum - warto. rozpiepszyla zycie masturbacja ?? ;/