Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał_Wawa_190

Problem z dzieczyna ktora poznalem na fotka.pl

Polecane posty

Gość Michał_Wawa_190

Jest z wawy, ma nawet niebrzydkie ciałko (tu i ówdzie tłuszczyk ale kto by się przejmował) Po kilkudniowej konwersacji doszedłem do wniosku że panna, jest wolna, nudzi się w domu i miałaby ochotę "na kawę". Jesteśmy umówieni na dzisiaj wieczorem u niej w domu. Za@@@iste traf, ale jest jedno "ale" Otóż panna godzine temu napisała takiego smsa "Hej Tygrysku, zapomniałam Ci powiedzieć o pewniej rzeczy. Mam Czyraka na wardze sromowej, mam nadzieję że to Ci nie przeszkadza. Do zobaczenia o 20. Buźki!" Nie wiem co o tym sądzić, panna jest konkretna tylko nie wiem czy tym czyrakiem się nie zarażę

eeeeeeeeeeeee tam, czyrak to takie coś co znika, albo trzeba usunąć, z zimna się to robi albo z brudu:)

Gość jak prezerwatywe zalozysz
to sie nie zarazisz. milego ruchanka

jeśli laska na jedną lub kilka nocy, to udaj, że tego nie ma, szkoda przepuścić taką okazję:) :) :) nie zarazisz się tym:)

Gość facet z bagien
wyliż pożądnie to i czyraka od razu wyczścisz jezorkiem. Ropy nie musisz w końcu łykać, wypluj ;)

Gość a jesli nie na jedna noc
to mozesz byc mily i uczynny bezinteresowny kupić jej płukankę w aptece by sobie płukała

Gość o fuuuuuujjjjjjjjjjj
:-o