Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co mam zrobić

Co mi radzicie

Polecane posty

Mam pytanie: Mam 17 lat ostatnio miesiać temu poznałem dziewczyne z mojej szkoły z mojego wieku. Po dłużej znajomości zauważyłem ze coś nas łaczy... Lecz wczoraj powiedziała mi ze dokładnie półtora miesiaca temu miała chłopaka. dziś spytałem ja czy z nim spała i niestety odpowiedziała ze tam. Niewiem co o tym sądzić bardzo mi sie podoba chyba coś do niej czuje ale ta myśl ze spała z innym... proszę podpowiedzcie co mam zrobić

nie chodzi mi o to chodzi o sam fakt czy da sie pokochać osobe wiedzać ze ona juz miała stosunek z innym facetem??

Jesli cos was lączy to to nie robi problemy.. Chyba ze czujesz obrzydzenie aż zbyt duże. To tez zycze powodzenia w dalszym szukaniu dziewicy :P :))

Jest ona dla mnie wspaniałą kobieta. Ale sam już niewiem czy mgłbym ja pokachać teraz...

Oczywiscie, ze sie da pokochac. Musisz sobie uswiadomic, ze w dzisiejszych czasach malo kto czeka z seksem do slubu. To ze ona juz z kims spala nie znaczy ze jest puszczalska, moze byla juz w dluzszym zwiazku, mimo ze jak podejrzewam ma tez ok 17 lat. jesli Ci sie podoba to daj jej szanse. POzdrawiam

Tak ma tez 17 lat nawet chyba nie całe a z tym jej byłym była 8 miesiecy;/

Boje cie tylko tego ze nawet jesli bym sobie z nia zycie ułożył to bedzie mi sie przypominać ze ona kiedyś z innym

Gość andzik1980
A moze Ty jej wcale nie kochasz? moze Ci na Niej nie zalezy? Bo skoro jest Tobą zainteresowana jesli naprawde Was cos łaczy to co Cie obchodzi jej przeszlosc??? Była z kims kochała owszem spala z Nim? tak ale to prawdopodobnie rowniez z milosci a nie dlatego ze chodzi z kazdym do łóxka Jesli Ci na Niej naprawde zalezy nie bedzie to mialo dla Ciebie wiekszego znaczenia. :) Pozdrawiam

Gość buh bum
yey:) jeden z nielicznych kolesi ktorym przeszkadza ze dziewczyna jest ze tak nie ladnie ujme ,,schodzona" Faceci lataja za takimi dziewczynami ... moze pozniej ukladaja sobie z nimi zycie kto wie i kto odpowie mi na pytanie czemu tak jest?

Gość zrob tak jak radzą
nie patrz na przeszłość i pokochaj szczerze to dziewczę. A za 3-4 miesiące pokochasz także jej dziecko... :P🖐️

Zalezy mi na niej. O tym dziecku nie pomyslałem pasowało by sie spytać kiedy to sie stało ;/

Gość zrob tak jak radzą
moja rada to nie tykaj zbyt wcześnie, zaczekaj kilka tygodni. Jak nie zacznie puchnąć powyżej pasa to dobry znak.

Gość andzik1980
Tak jasne sluchaj tych ludzi a moze w ogole Cie zdradza moze juz ma dziecko Dajesz sobie wmowic ze Ona daje dupy na prawo i lewo .. A moze to Twoja pierwsza dziewczyna i nie wiesz jak sie zachowac??? No z takim podejsciem to na pewno Wam nie wyjdzie :)

Gość buh bum
mamy XXI wiek nie?

Gość norrrrrmalnie żal
siedemnastolatka i dłuższy związek? buahahahaha to zaczęła jak miała 13-14 lat?

To nie moja pierwsza dziewczyna ale pierwsza ktora jest juz po łóżku

Gość zielona mamba
a ja ci mowie ze bedzie co to przeszkadzac, nawet jak nie bedziesz o tym myslec to zdarza sie gorsze chwile, ze bedziesz wsciekly, ze ja dotykal ktos jeszcze :| tak sie mowi niewazna przeszlosc, przeciez nie to sie liczy,ale w przypadku kiedy jeden z partnerow mial kogos wczesniej, a drugi nie to nie jest tak latwo !

Gość zrob tak jak radzą
"związek" 16-latki to dziecinada a nie związek. Przeceniacie wartość tego słowa...

Gość andzik1980
Do mezczyzn? A z Was to takie swietoszki?? zaden z Was nie poszedl z dziewczyna dołozka podpuszczacie Go siejecie watpliwosci Kurde to juz wszystkie dziewczyny to wg Was puszczalskie?? No to super z takim podejsciem daleko zajdziemy A Ty badz madry i nie słuchaj ich fantastycznych rad porozmawiaj z dziewczyna jesli nie masz do Niej zaufania Ale zwiazek polega na zaufaniu a jesli Ty masz watpliwosci po tych wypowiedziach to chyba tak naprawde Ci na Niej nie zalezy :)

Gość andzik1980
zrób tak jak radza

Zalezy mi na niej naprawde tylko najgorsze jest to własnie odczucie co teraz czuje niewiem co ma robić

Gość andzik1980
Pogadaj z Nia o tym co czujesz co Ci lezy na serduchu szczerze i na temat troche zaufania :)

Najbardziej wku**wia mnie to ze kiedyś moze być tak ze bede z nia szedl ulica i ten fagas ktory z nia spal podejcie i znacznie peirdolic glupoty. Wiadomo ze m u wtedy wpierdole ale sam ten fakt...

Gość andzik1980
Wiesz co? skoro Ty az tak do tego emocjonalnie do tego podchodzisz to moze zastanow sie czego Ty od Niej oczekujesz? Jestescie juz razem czy nie? Kurde nagadali Ci jakis bujd a Ty w to wierzysz? Masz 17 lat a nie masz gorszych zmartwien?? Nie jestes jej pewny? Masz watpliwosci wspolczuje tej dziewczynie jesli tak o Niej myslisz A moze Ona wcale nie chce Go znac moze ja zranil?? A jesli jest to madra dziewczyna to zapewne sie zabezpieczyli pozdrawiam i przemysl to bo z takim podejsciem nic Wam z tego nie wyjdzie