Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na razie niedoświadczona

Odpycha moją rękę

Polecane posty

W ostatnia sobotę mój facet miał urodzinki i postanowiłam zrobić mu niezwykły prezent. Przygotowałam romantyczną kolację, wino świece. Po posiłku zaczęliśmy się pieścić i zrobiłam mu niespodziankę. Po raz pierwszy zaczęłam pieścić jego członka. Na początku wydawało mi się, że mu się podoba przymykał oczy, uśmiechał się. Jednak kilka razy odsunął moJą rękę. Myślałam, że ma dość lub że go zabolało, ale po sekundzie znów kładł moją rękę na swoim członku. W pewnym momencie nagle oderwał moje dłonie cąłkowicie i trochę syczał. Spytałam co się stało, ale nie odpowiedział tylko się uśmiechnął. Przytulił mnie tylko i na tym skończyły się pieszczoty. Zaraz potem się ubrał. A ja teraz jestem w kropce. Nie wiem, czy zrobiłam coś nie tak, za mocno, sprawiłam mu ból? Czy może nie chciał zbyt szybko dojść, albo wogóle nie chciał wytrysnąć, bo np nie chciał brudzić ciuchów czy coś. Kochane Kobitki, Panowie doradźcie. Postaram się z nim o tym porozmawiać, ale będziemy się widzieć dopiero w weekend (studiuje w innym mieście), a tak przez telefon to nie rozmowa. Co jest Waszym zdaniem bardziej prawdopodobne? Czy łatwo jest sprawić ból w trakcie obciągania? Nie ściskałam z całej siły, no ale też go nie głaskałam. Robiłam to dosyć energicznie, a teraz się martwię :( Czekam na wasze odpowiedzi, z góry dzięki

Gość pinezzaa
tez masz zmartwienie. facet pewnie młokos i wystraszyl sie ze mu cos mokrego wylecialo :)

Gość moj tez
chyba sie tego wstydzi... tzn tego ze mial wytrysk...

Gość prosteee
pewnie mial wytrysk alb bał sie ze zaraz dojdzie proste :-) nie masz sie czego martwic przyzwyczai sie.. :-P

może mieć trochę stulekę albo wędzidełko za krótkie i gdy sciagnęłas skórę w dół to go zabolało az w końcu drażniło wiec mu odeszła ochota a do tego ty nie byłas tym podniecona co pewno zauważył a raczej ciekawa jak to działa więc taka jego reakcja

Podnieśliście mnie na duchu :) Dzięki :) Już się martwiłam, że może zrobiłam mu niechcący krzywdę. Tylko, że z kolei jego mina wskazywała raczej na to, że jest mu dobrze. Ale skoro taki wstyd przed wytryskiem jest normalny to pewnie o to chodziło. A może przy okazji podzielicie się swoim doświadczeniem. Jak sprawiacie swoim partnerom przyjemność ręką? Bo ja na razie wykonywałam tylko ruchy góra dół, ale z chęcią bym to urozmaiciła. Chciałabym aby mojemu Kochaniu było jak najprzyjemniej... A i jeszcze jedno. Zawsze myślałam że jak się to robi to ręka jeździ po skórze, a w moim przypadku było tak jakbym razem z jego skórą jeździła po czymś twardym w środku. Hehe...to głupio brzmi, ale nie wiem jak to wytłumaczyć. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Tak powinno być? Czy może takie ciąganie skóry może go boleć?

Gość ty mała ku.....
pewnie nie masz jeszcze 18stu lat.. :-O moja 16letnia dziewczyna jest bardziej doświadczona od ciebie :-P

jestem bardzo wrażliwy na reakcję partnerki podczas zabawy fiutem Im partnerka jest bardziej podniecona tym co robi tym bardziej jest mi przyjemniej ,ale pamietaj gdy zacznie sie spuszczać to nie sciskaj dłonia penisa tylko trzymaj go luźno i wykonuj szybkie ruchy "góra -dół".

No to Cię zdziwię... Mam 20 lat. A to, że Twoja 16- letnia dziewczyna jest bardziej doświadczona to bardzo możliwe. Nie wiem tylko czy z Twojej strony jest to powód do dumy. Bo jeśli chodzi o mnie to wolę być tą niedoświadczoną dwudziestolatką, niż dwudziestolatką z kilkunastoma partnerami seksualnymi "na karku", bo pewnie tak skończy Twoja dziewczyna

Jakiś tam facet - dzięki za radę, zapamiętam :)

- mógł się bać że z powodu twoich pieszczot straci nad sobą kontrolę - mógł dawno nie kochać się więc przy podnieceniu czuł wręcz ból to pozytywny objaw :)))

Gość mmmmmmmm
Taka zabawa strasznie podnieca mnie i mojego męża.Czasami jak się zapomnę to robię to za mocno i wtedy syczy -biedny- musisz być delikatniejsza ;)

Gość mój zawsze syczy
jak mu robię laskę i już prawie dochodzi a chce to powstrzymać i przedłużyć. Na pewno wtedy go nic nie boli bo już wypytałam. Dopiero po wytrysku czasem go boli, ma tam nadwrażliwe pewne miejsce na penisie.

Gość vermes
Od tego czasu minęło kilka lat i pewnie już niejednego trzepałaś własnoręcznie lub tarmosiłaś pomiędzy zębami. Więc nie będę wyjaśniał, co wtedy się stąło - pewnie wiesz.