Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madleneee

dyskretne do kobiet

Polecane posty

Go艣膰 madleneee

hej kobietki mam pytanko. w czasie `mojej owulacji` nasilaj膮 mi sie up艂awy (to chyba normalne). Od pewnego czasu jednak sta艂o si臋 to tak uci膮偶liwe, 偶e az wprost m臋cz膮ce. Co chwile biegam zmieni膰 wk艂adke, bo czuj臋 sie `mokro`. Kiedy wstaj臋 rano 艣luz sp艂ywa mi po nogach. Jego zapach sta艂 si臋 bardzo nieparzyjemny. Czy to oznacza, 偶e mog艂am za艂apa膰 jak膮艣 infekcj臋? :( Dodam, ze nie wsp贸艂czyj臋. Prosz臋 dorad藕cie mo偶e sa jakie艣 domowe sposoby. na wizyte do gina nie jestem jeszcze gotowa (mam 17 lat)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AAAAAAAAAAAA
PODNOSZ臉 TOPIK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
nie wspo艂偶yj臋*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viking
bardzo subiektywna ocena, trudno cos doradzi膰 . W czasie owulacji wydzielina , a nie up艂awy ( up艂awy to chorobowa wydzielina ) jest raczej bezzapachowa. Je艣li cuchnie to to mo偶e byc infekcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
kurde no nie strasz mnie :( a mozna to jakos zwalczyc samemu? xD rzeczywiscie cuchnie ;|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fonty jakie艣 kiepskie
Lachonku, biegiem do przychodni. Nie ma czego艣 takiego - "nie jestem gotowa 偶eby i艣膰 do lekarza". Zw艂aszcza w nag艂ych wypadkach. A na skuteczno艣膰 kafeteryjych rad babek-zielarek nie licz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viking
ja nie wiem co masz na my艣li m贸wi膮c bardzo nieprzyjemny zapach . Czyli jaki? Domowych sposob贸w nie doradzam , bo nie wiem co ci jest . Do lekarza, nie ma wyj艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
kurdeee no ja sie boje isc do ginekologa ;| no, ale tak nagle? od czego to? przeciez sie myje codziennie do jasnej anielki :[

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li cuchnie jest to infekcja
co 艣luz owulacyjny jest raczej bezzapachowy no i nie ma go a偶 tak du偶o jak w Twoim pryzpadku.Prawdopodobnie z艂apa艂a艣 jak膮艣 infekcj臋(nie trzeba wsp贸艂偶yc aby j膮 z艂apac,mo偶na si臋 ni膮 zarazi膰 np. w publicznym WC,na bsenie lub mo偶e to by膰 jakie艣 uczulenie na 艣rodki czysto艣ci,myd艂o,偶el itp.)Jedynym wyj艣ciem jest wizyta u ginekologa bo samej nie mozna si臋 z tego wylecyzc.Lekarz zapisze ci odpowiednie leki.Nie ignoruj swoich dolegliwosci,lepiej wczesnie je leczyc znaim stan膮 sie jeszcze powazniejsze:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li cuchnie jest to infekcja
nawet jak bardzo dbas zo higiene mozesz miec jakas infekcje,chociazby od nadmiaru srodkow myjacych badz dezodrant贸w intymnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak si臋 tak boisz ginekologa
to kup sobie najpierw globulki Vagical. Je艣li one nie pomog膮 to wtedy zbierz si臋 na odwag臋 i id藕 do lekarza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
globulki Vagical? kto艣 u偶ywa艂? pomog艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
czytalam o tych globulkach., wydaja si臋 byc pomocne na moja dolegliwosc. czy ktos wie czy sa skyteczne i jaka jest ich cena?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
znalaz艂am cen臋 w granicach 10-13 zl. dzi臋ki za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym Ci jednak radzi艂a i艣膰
do ginekologa.Owszem mo偶esz kupic sobie te globulki ale pewno艣膰 co Ci jest i 偶e infekcja b臋dzie naprawd臋 skutecznie wyleczona b臋dzie mia艂膮 dopiero jak pojdziesz do ginka.Takich infekcji naprawde nie mozna lekcewazyc!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy moglam
tak wiem, ale ja naprawd臋 panicznie boj臋 si臋 mojej pierwszej wizyty u ginekologa :( Najpierw wypr贸buje te globulki, je艣li nie pomog膮-pojd臋 do ginekologa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
przepraszam, zapomnia艂am zmieni膰 nicku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to daj zna膰 czy ci
pomog艂y bo mam taki problem jak ty,ale u mnie up艂awy nie s膮 bardzo obfite,tylko strasznie 艣mierdz膮 :( Te偶 nie p贸jd臋 do ginekologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nie swedzi cie nic
i jaki kolor tej wydzieliny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
Ok ;] Jutro albo w sobot臋 je kupi臋. Na efekty poczekam do poniedzia艂ku-wtorku. U mnie te偶 nie s膮 A呕 tak obfite, ale bardzo nieprzyjemne. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madleneee
W czasie owulacji zawsze by艂a bia艂awa. W dni niep艂odne przezroczysta. Teraz jest 偶贸艂tawa, ma konsystencj臋 serka (taka pogrudkowana jakby) i niemi艂y zapach. Nic mnie nie swedzi ani nie boli.

Udost臋pnij ten post