Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkakkkk

odroczenie pilne!!!

Polecane posty

Gość inkakkkk

hej, mam taką sprawę, znajmy dostał bilet do wojska! za dwa tygodnie) ma 25 lat, jest żonaty, ma 6 miesięczne dziecko, wszystko jest zapisane na niego(dom, itd)jest jedynym żywicielem rodziny, cztery razy odwoływał sie i nie przyjęli jego podania ( ma trudna sytuacje rodzinną)dokument wypisał mu wójt... mam ogromną prośbę czy ktoś może udzielić mi porady i wskazać coś żeby nie musiał iść do wojska... a sprawa jest naprawdę pilna. z góry dziękuję...

ciezko jak ma juz bilet no i co ma zaswiadczenie wojta do odroczen , mogl zapisac sie do jakiejs szkoly byle papierek mial

Gość niech jak najszybciej idzie do
lekarza, nawet udaje że go boli kręgosłup, głowa... cokolwiek. Niech lekarz skieruje na badania i z takim zaświadczeniem, że się leczy niech jedzie do WKU. Oni go wyślą na swoją komisję (badania itd) i nic nie stwierdzą. Ale to trochę potrwa. A on w tym czasie niech zapisze się do jakiejś szkoły i będą musieli go odroczyć. Albo od razu niech ze szkołą spróbuje.

Gość moja sąsiadka była w takiej
samej sytuacji no i jakos dała rade mąż juz wrocil z wojska

to pójdzie do wojska i stanie przed wojskową komisją lekarską i nie byle gdzie tylko w wojewodzkim centrum medycznym i tam go zbadają..ale skoro piszesz, że jest jedynym żywicielem to czegoś tu nie rozumiem..ale jak pójdzie do wojska to dostanie żóld dla siebie oraz na żonę i dziecko.. a jak będzie udawał 'chorego' to jak mu wypiszą papiery jakieś dziwne to chyba jest świadomy tego, że w wielu przypadkach do jakiejś konkret pracy go nie przyjmą?

Teraz jedynym ratunkiem jest nie przejść komisji lekarskiej już w wojsku (jedzie na miesiąc i po przysiędze zostaje zwolniony)-najlepiej na wrzody żołądka-jak to zrobi jego sprawa tylko dziub na kłódkę bo nie jeden już za przechwalki posiedział te 9 miechów :-) pozdrawiam

PS jak ma zone i dziecko to pizda nie facet, ze wczesniej nie pomyslal tylko teraz spanikowana szukasz rozwiazania dla meza!!