Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1987

co o tym myśleć

Polecane posty

Gość 1987

dziewczyna z która początkowo zmajomośc rozwijała sie bardzo dynamicznie ( po kilkadziesiąt sms na dzień, spotkania itd), która jak sie pożniej okazało ze ma chłopaka ( chociaz podobno im sie nie układa ) napiasła mi ostatnio ze nie mam myśleć o tej znajomości, ze mamy zostać przyjaciółmi.... i od tego czasu sie nie odzywa,.... jakieś 5 dni... dzisiaj przestała mi piosenke happysad- Wszystko Jedno http://www.youtube.com/watch?v=N79xYztOLyE moze miktoś wytłumaczyć o co moze jej chodzic?? bo ja chociaż bardzo sie staram straciłem już cierpliwośc do jej gierek i nie weim co o tym mysleć

hmm... a nie możesz się z Nią spotkać? zaproponować spotkania i dowiedzieć się jakie ma zamiary wogóle wobec Ciebie..o ile takowe coś isteniej, jak wspomniałeś to ma chłopaka..

Gość panna chciała skoku w bok
Chciała adoratora, bo miała kryzys w związku, a kiedy kryzys minął, to możesz być tylko przyjacielem. Sytuacja stara jak świat.

Gość 1987
nie ,nie moge sie z nia spotkac. pozatym ona sama ponoc nie wie co ma myslec... a ja kaka szczerze jestem juz dosyć poirytowany jej zachowaniem... jakimiś geirkami, raz sie odzywa, pożniej cisza i znowu coś wymysli, napisze a ja siedzie i myśle jak to wszystko połączyć ułożyć w jedną całośc...