Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one daayyyy

jak ściągać z you tube? - prosze wytłumaczy mi ktoś?

Polecane posty

Gość one daayyyy

???????? plisss

Gość najzabawniejszy śmiech
po zbuforowaniu całego filmika wchodzisz w narzędzia=>opcje internetowe=>ustawienia=>wyświetl pliki i plik z tym video powinien być na samym koścu listy, potem zmieniamy rozszerzenie pliku na "avi" i gotowe :D podobnie ściągamy piosenki z wrzuty np., zdjęcia czy kto co tam chce, tylko jeśli to piosenka to mieniamy rozszerenie na "mp3" oczywiście :D

Gość ale u mnie
są na liście tylko jakieś durne obrazki, nie ma filmiku ani piosenki nawet po zbufrowaniu

Gość najzabawniejszy śmiech
to odśwież albo po prostu pred odtwarzaniem usuń wszystkie pliki to bez problemu potem zobaczysz tamten, może mieć hmm...dziwną nazwę, i jeszcze jedna rada, najlepiej po rozmiarze znaleść ten plik więc kliknij na rozmiar i powinien byc największy rozmiar na samej górze lub na samym dole listy, kopiujesz ten plik, wklejasz gdzie chcesz, zmieniasz rozszerzenie, jak pisałam i gotowe

Gość nie wiem jak to zrobic...
a jak zmienic sciagniete clipy z you tube,tak zeby je mozna bylo slyszec na wlasnym telewizorze?jak na mp3 ? mam popsute glosniki wiec pomyslalam,ze nagram muzyczke na plyte i sobie puszcze w telewizorze,czy to mozliwe???poki co sie nie udało:( pomocy!