Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaDziunia

kochan Go ale nie wiem czy wziąść ślub....

Polecane posty

Jestesmy ze sobą od ponad 7,5 roku,jestem bardzo dobrze,kochamy sie,mamy cudowna malutką córeczkę jednak zawsze zastanawiam sie jak to bedzie po slubie.Czy cos sie zmieni??czy bedziemy dażyc sie tym uczuciem co teraz... Obawiam sie tego.Dodam ze jestem zareczona juz 1,5 roku,przyjełam pierscionek zareczynowy a teraz mam jakis dylemat.Moze dlatego,ze tyle jest rozwodów,a przeciez Ci ludzie tez sie kiedys kochali i ... skonczyła sie miłosc

no jest dobrze,ale ciężko jest w naszym kraju załatwiac mi jakies Jego wazne sprawy poniewaz nie jestem Jego zoną.Slub mi sie marzy a co po slubie bedzie...

Gość za moich czasów pisało sie
wziąść i komu przeszkadzało?

skoro Wam juz jest teraz dobrze to dlaczego mialoby tak nie byc po slubie? Twoj facet ma chyba za grosz rozumu i wystarczy, zeby pomyslal nad tym zeby byc takim jakim byl przed.. a z drugiej strony: podrosnie Wam coreczka i co? rodzice bez slubu? wszyscy inni wokól mają a Wy nie? hmm..

Nigdy nie wiadomo co będzie kiedyś. Ale co? Unikać wszystkiego? Nie wychodzić za mąż bo może kiedyś będzie rozwód. Nie kupować razem mieszkania bo co jak sie kiedyś rozejdziemy? Nie podejmować żadnych decyzji bo kiedyś moze coś nie wyjść? Nikt nie mówi że zawsze będzie pięknie. Ale bycie razem nie polega na tym, że zawsze jest różowo, tylko żeby umieć razem rozwiązywać problemy i przechodzić przez gorsze dni - po to, żeby potem było lepiej. Jesteście razem już ładny kawałek czasu, znacie się na wylot, może ta monotonia i przewidywalność odbiera ci chęć ślubu? Może wlasnie po ślubie się to zmieni - jakiś spontaniczny miesiac miodowy, szalona podróż poślubna?